Peking bolji za romantiku

Olimpijci podbacili

Peking bolji za romantiku

Ostali sportovi -
Teniserka Jelena Janković se zaljubila na prošlim Igrama, dok u Londonu niko od sportista nije započeo emotivnu vezu

Probirljivi sportisti.Olimpijske igre u Londonu ostaće upamćene po osvajanju četiri medalje srpskih sportista, ali i po jednom velikom podbačaju. Nije zabeležen nijedan slučaj da se neko od naših momaka i devojaka zaljubio i započeo vezu tokom Igara u prestonici Ujedinjenog Kraljevstva.I dok je čaršija nagađala ko će se i s kim smuvati, naša deca su uglavnom vredno trenirala i borila se za medalje. Neki od njih su i došli do cilja i vratili se iz Londona s kolajnom oko vrata.Istina, bilo je slavlja u olimpijskom selu, nije baš da se nije đuskalo. Čak se i kolce zaigralo nakon dodeljivanja medalja Ivani Maksimović i Milici Mandić. Upravo su njih dve važile za sportistkinje koje će imati ubedljivo najveći broj udvarača među koleginicama. Ipak, ljubav se nije dogodila, ali su zato stvorena velika prijateljstva. Mladi su, ima vremena i za ljubav.

Englez stalno uz IvanuJedno od čvršćih prijateljstava sklopljenih tokom Olimpijskih igara u Londonu je ono između naše srebrne reprezentativke u streljaštvu Ivane Maksimović i Krisa Tajdija, trenera srpskog plivača Velimira Stjepanovića. Nakon što je Velja zadivio svet osvajajući šesto mesto u finalu 200 metara leptir, njegov trener Englez je do kraja Igara bio uz Ivanu. Bodrio ju je u legendarnom finalu, a zajedno s njom je sa tribina pratio Nemanju Mirosavljeva poslednjeg takmičarskog dana.

Vanjini poljupciIako se u prvi mah učinilo da kapiten srpskih vaterpolista Vanja Udovičić u borbi za bronzu protiv Crnogoraca šalje poljupce tekvondistkinji Milici Mandić, koja je prethodno veče postala olimpijska šampionka, ispostavilo se da su bili namenjeni svim navijačima u loži Vaterpolo arene.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track