MALA, ALI UBITAČNA Na ovoj MMA fajterki sve kipi, a muž ju je UNAKAZIO OD BATINA! FOTO
Foto: Instagram

Svega ima, to istina

MALA, ALI UBITAČNA Na ovoj MMA fajterki sve kipi, a muž ju je UNAKAZIO OD BATINA! FOTO

Ostali sportovi -

Ima samo 160 centimetara i 57 kilograma, ali zato bije za medalju! Rahael Ostović je američka MMA fajterka rođena na Havajima, koja možda ima i naše korene.

Ipak, nismo mogli da pronađemo detalje o njenom poreklu, ali prezime na "ić" je prilično zanimljivo. A još zanimljiviji je njen izgled za koji neki muškarci kažu "ima je svuda baš koliko treba".

Njena osnovna borilačka veština je džudo koji trenira od malih nogu, ali se kasnije usavršila u svemu što je neophodno da postane profesionalna MMA takmičarka.

Rahael je dogurala čak i do UFC, međutim njenu karijeru u najpoznatijoj promociji poremetilo je porodično nasilje. Naime, u novembru 2019. brutalno ju je pretukao suprug, takođe MMA borac, Arnold Berdon.

On ju je divljački udarao vičući "Ima da te ubijem!", a na kraju je doživela prelom kosti lica i više modrica po telu. Berdon je uhapšen, i kasnije osuđen na četiri godine zatvora, uslovno.

Rahael Ostović
foto: Instagram

Rahael Ostović se odmah razvela od supruga i osvarila pravo starateljstva nad ćerkom. Sada pokušava da se vrati na borilačku scenu, karijeru će nastaviti u boksu bez rukavica (Bare-knuckle boxing), a debitovaće u julu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja