Najnovije vesti

POČINJE OPERACIJA TOKIO: Savić saopštio širi spisak kandidata za OI
Foto: @starsport

TOKIO 2021

POČINJE OPERACIJA TOKIO: Savić saopštio širi spisak kandidata za OI

Ostali sportovi

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić saopštio je širi spisak kandidata za Olimpijske igre. Pripreme su počele juče u Kragujevcu, a na njima se nalazi 26 vaterpolista, dok će se još petorica priključiti 14. juna u Beogradu.

"Počeli smo još sredinom maja i polako su nam se, po utvrdjenom planu i dogovoru, priključivali igrači koji su posle završenih nacionalnih prvenstava imali nekoliko dana odmora", rekao je Savić, a preneo je Vaterpolo savez Srbije.

"Imamo na raspolaganju veći broj igrača, želimo da i mladji, talentovani igrači ponovo osete našu atmosferu i da u radu sa starijim, iskusnijim igračima napreduju", dodao je selektor Srbije.

Savić je rekao da se od 14. do 19. juna u Beogradu nastavljaju pripreme zajedno sa američkom selekcijom, da bi 21. juna reprezentacija putovala u Kranj na pripreme, koje traju do 2. jula.

"Sledi turnir u Beogradu gde će pored dve srpske selekcije igrati Španija i Francuska. Za 15. jul je predvidjen odlazak olimpijskog tima u Kašivazaki", zaključio je on.

Spisak kandidata za Olimpijski turnir: Branislav Mitrović, Radoslav Filipović, Vladimir Mišović, Sava Randjelović, Stefan Mitrović, Viktor Rašović, Petar Velkić, Nemanja Vico, Gavril Subotić, Vuk Milojević, Marko Radović, Djordje Vučinić, Filip Filipović, Radomir Drašović, Duško Pijetlović, Nikola Dedović, Gojko Pijetlović, Miloš Ćuk, Dimitrije Rističević, Vasilije Martinović, Strahinja Rašović, Lazar Dobožanov, Nikola Lukić, Luka Pljevančić, Marko Radulović i Stefan Branković.

U Beogradu će im se priključiti Andrija Prlainović, Milan Aleksić, Djordje Lazić, Dušan Mandić i Nikola Jakšić.

Olimpijske igre u Tokiju počinju 23. jula, a završavaju 8. avgusta.

vaterpolo
foto: Starsport©

(Beta)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track