Najnovije vesti

SPORT JE VAŽAN ZA POLICIJU: Minsitar Vulin prisustvovao početku akcije promocije sporta u policiji
Foto: MUP Srbije

SPORT JE VAŽAN ZA POLICIJU: Minsitar Vulin prisustvovao početku akcije promocije sporta u policiji

Ostali sportovi
23:20h

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin prisustvovao je u sportskom centru „Šumice“ početku zajedničkog projekta Ministarstva unutrašnjih poslova i Sportskog saveza Srbije koji za cilj ima popularizaciju sporta u policiji.

„Izdržljivost, posvećenost i upornost, vrline su koje krase pripadnike naših jedinica, koji ostvaruju izvanredne rezultate u svom poslu, ali siguran sam da su spremni da odgovore i na sve izazove u sportu“, poručio je ministar Vulin.

Aleksanfar Vulin
foto: MUP Srbije

Većnik za sport opštine Stari grad Neđo Jovanović zahvalio se ministru Vulinu na inicijativi da se promoviše sport u policiji i istakao da su opštine Stari grad, Voždovac i Savski venac preuzele značajan deo organizacije.

„Danas smo imali takmičenje u malom fudbalu i košarci. Ovo je pilot projekat i očekujemo da će naredne godine policija ovaj pilot projekat sprovesti u tradiciju“, istakao je Jovanović.

Sekretar Sportskog saveza Starog grada Mirko Vujović i koordinator sportskog takmičenja policijskih službenika precizirao je da je Policijska uprava za grad Beograd, kao najveća uprava, imala najviše prijavljenih ekipa.

Aleksanfar Vulin
foto: MUP Srbije

Pilot projekat „Sport u policiji“ obuhvata sportske discipline: futsal, odbojka, atletske discipline, džudo i basket 3x3.

U okviru svih policijskih uprava u Srbiji organizovana su takmičenja u ovim disciplinama, a pobednici će učestvovati na regionalnim takmičenjima, koja će se održati u šest srpskih gradova.

Aleksanfar Vulin
foto: MUP Srbije

Najbolji takmičari iz ovih sportskih disciplina biće učesnici finala koje će biti organizovano u septembru u Vrnjačkoj Banji.

Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track