FILIP FILIPOVIĆ NE ODUSTAJE OD CRNO-BELIH: Prvi put u istoriji Partizan nema NIJEDAN dug!
Foto: Starsport©

podvig

FILIP FILIPOVIĆ NE ODUSTAJE OD CRNO-BELIH: Prvi put u istoriji Partizan nema NIJEDAN dug!

Ostali sportovi -

Olimpijske igre se bliže, ali pre toga - naši vaterpolisti ispred sebe imaju još neke zadatke.

Kapiten reprezentacije Srbije, FIlip Filipović, nedavno je potpisao ugovor sa Olimpijakosom, ali osim toga - vodi još jednu veliku bitku, a to je očuvanje i postavljanje na stabilne noge Partizana.

Priču o vaterpolo klubu Partizan znamo gotovo napamet, ali je mnogima i dalje nepoznanica kako je vaterpolo gigant spao na to da je praktično pred gašenjem.

Međutim, ima Partizan svoje "heroje", koji su rešili da prestanu da ćute i da stvar uzmu u svoje ruke. Jedan od njih je upravo Filipović, koji je u razgovoru za Meridian sport pojasnio kakva je situacija u klubu i kakvi su dalji koraci.

- Nada da se Partizan može vratiti na stari put je vraćena još pre godinu i više dana, kada smo se mi svi okupili. Put koji je trenutno zacrtan vaterpolo klubu Partizan nije ni malo lak, pun je izazova, ali sve smo to znali i pre nego što smo se uključili u celu priču - kaže Filipović i dodaje:

- Imali smo nedavno konferenciju za štampu, na kojoj smo izneli da smo postavili dobre uslove i maltene prvi put u istoriji Partizana smo sravnali sve račune, uradili smo kompletnu pravnu i finansijsku reviziju. Bilo da ostanemo mi ili dođe neko drugi, sve će imati "crno na belo" šta se trošilo, koliko i na šta se trošilo.

Filipović je takođe dodao da je izuzetno ponosan na ovaj pravi "podvig".

- Ono na šta jesam ponosan jesu ljudi u klubu, kao i na to što smo ovu sezonu završili praktično bez ijednog duga i što u novu sezonu ulazimo rasterećeni, barem što se toga tiče.

A, kada se radi o igračkom kadru i pojačanjima?

- Ima dosta lepih najava što se tiče pojačanja i saradnje sa gradom i državom, tako da ćemo o tome malo kasnije - zaključio je Filipović razgovor za Meridian sport.

Kurir sport/Meridian sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track