REGIONALNA LIGA U BOKSU: Loznica bolja od Željezničara
Foto: T.Ilić

spektakl u lagatoru

REGIONALNA LIGA U BOKSU: Loznica bolja od Željezničara

Ostali sportovi -

U drugom kolu Regionalne lige u boksu debri je održan sinoć (2.7) u lozničkoj hali ‘’Lagator’’ gde su rukavice ukrstili Loznica i sarajevski Železničar.

Bilo je to prvo gostovanje Sarajlija u Loznici posle tridesetak godina kada su ovi klubovi poslednji meč odboksovali u vreme bivše SFRJ.

Lozničani su ušli sa dosta optimizma u ring, ali se nisu nadali da će na kraju trijumfovati ubedljivo sa 16:4.

Loznica, boks
foto: T.Ilić

U kategoriji omladinaca do 69 kilograma Edin Suljić pobedio je Andriju Kuzmana, a Rastko Simić (75) slavio je protiv Luke Dragićevića, dok su kod seniora pobede ostvarili Tamir Galanov (56 kg) protiv Harisa Aganovića, Semiz Aličić (60) savladao je Remzu Ivkovića, a Nenad Jovanović (64) bio je bolji od Fahrudina Bahtića. Gosti su prvu pobedu zabeležili tek u kategoriji 69 kilograma gde domaći nisu imali takmičara da se suprostavi Ademu Fetahoviću, da bi niz pobeda domaćih boksera nastavili Vuter Đokić (75) nad Edinom Avdićem, a Almir Memić (81) nad Ademom Dženanovićem. Milosav Savić (91) poražen je od boksera Železničara Džemaila Bošnjaka, mada sudije ne bi pogrešile i da je odluka bila drugačija, i oni su stavili tačku na ovaj dvoboj pošto domaći Vladan Babić (91+) nije imao suparnika.

Loznica, boks
foto: T.Ilić

Posle više od godinu dana publika je mogla sa tribina da bodri svoje ljubimce i uživa u dobrom boksu, a meču su prisustvovali brojni gosti među kojima su bili gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović sa saradnicima, načelnik Mačvanskog upravnog okruga Vladan Krasavac i folk pevač Dragan Kojić Keba.

Sledi letnja pauza, a onda izuzetno važno gostovanje Loznice u Podgorici za koje još nije poznat tačan datum.

Kurir sport / T.Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track