LEKAR KOJI JE POGINUO, NEDAVNO PRETUČEN NA UTAKMICI U BEOGRADU: Denis zbog udarca pesnicom u glavu krenuo na kontrolu, pa stradao
Foto: Stefan Jokić, Printscreen/Facebook/Glas Pazara

tuga

LEKAR KOJI JE POGINUO, NEDAVNO PRETUČEN NA UTAKMICI U BEOGRADU: Denis zbog udarca pesnicom u glavu krenuo na kontrolu, pa stradao

Ostali sportovi -

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 8:30 na Ibarskoj magistrali, nastradao je doktor iz Novog Pazara, Denis B

Do saobraćajne nesreće je došlo kada je vozač izgubio kontrolu nad automobilom "audi" i sleteo sa puta.

"Kretao se nekih 200 metara zaustavnom trakom, i na kraju uleteo u kanal koji se nalazi na oko desetak metara od autoputa", rekao je za RINU jedan od očevidaca.

Ovaj poznati novopazarski lekar koji je poginuo jutros na auto-putu "Miloš Veliki", bio je član stručnog štaba KMF Novi Pazar i vinovnik tuče koja se pre mesec dana dogodila na meču sa FON-om u borbi za titulu.

Denis B. je doktor Pazaraca koji je na pomenutom meču dobio udarac pesnicom u glavu od strane jednog navijača, a upravo zbog tog udarca je putovao u Beograd na kontrolu.

MUP je tada javio da je doktor Novog Pazara, koji je uleteo u teren da se obračuna sa jednim od igrača FON-a, zadobio teške telesne povrede - zbog čega je navijač nedugo zatim uhapšen.

- Jedan od prijatelja doktora Denisa nudio im je prethodnog dana da ih on poveze u Beograd pošto je doktor putovao na lekarsku kontrolu. Lekar je to odbio, rekao je da je u stanju da vozi automobil, a da sa njim ide i porodica, da prošetaju gradom, obiđu Beograd dok je na kontroli - ispričao je jedan doktorov prijatelj iz Novog Pazara.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track