SOMBOR S VELJKOM RAŽNATOVIĆEM NAPADA TITULU: Somborci u spektaklu razbili Crvenu zvezdu i izborili majstoricu! KURIR TV
Foto: BK Sombor

Finalna serija

SOMBOR S VELJKOM RAŽNATOVIĆEM NAPADA TITULU: Somborci u spektaklu razbili Crvenu zvezdu i izborili majstoricu! KURIR TV

Ostali sportovi -

Hit sezone Bokserski klub Sombor slavio je na spektaklu održanom na gradskom trgu Svetog Đorđa u gradu na severu Srbije i izjednačio u finalnoj seriji protiv favorizovane Crvene zvezde na 1:1.

00:15

SOMBOR S VELJKOM RAŽNATOVIĆEM NAPADA TITULU: Somborci u spektaklu razbili Crvenu zvezdu i izborili majstoricu

Nakon poraza od 14:8 u Ljutice Bogdana pre dva dana, večeras su momci Stojana Kneževića pred domaćom publikom zasluženo trijumfovali sa ubedljivih 18:4 i na taj način izborili majstoricu koja je na program u nedelju u Smederevu!

Interesantno je da su Somborci slavili bez udarne pesnice - Veljka Ražnatovića, koji je u trijumfu u sredu protiv Milutina Stankovića na Marakani lakše povredio ruku, ali će biti spreman za majstoricu.

- Stručni štab i ja smo procenili da je bolje da odmorim večeras, kako bih bio fit za nedelju. Cela sezona je stala u taj jedan meč. Poslednji atom snage ćemo da damo u Smederevu ovi momci i ja kako bismo u Sombor doneli titulu šampiona naše Srbije - u dahu je posle velikog slavlja u Somboru rekao Ražnatović, koji je, očekivano, bio uz svoje saborce tokom drugog meča sa crveno-belima i bodrio ih pored ringa.

Veljko Ražnatović, boks, Sombor, Crvena zvezda
foto: BK Sombor

Njega i BK Sombor pozdravili su navijači predvođeni Fondacijom Junak koji su uz bakljadu razvili i zastavu sa likom Veljkovog oca Željka Ražnatovića Arkana.

Inače, bokserska liga Srbije ove godine održana je na vrhunskom nivou, a pomoć BSS u organizaciji pružili su država Srbija i kompanija MTS. Svi mečevi bili su prenošeni direktno na TV Arena sport.

Sombor - Crvena zvezda 18:4 JUNIORI Gaši Severdžan - Luka Ranković 2:0 Vladica Mišković - Dženis Vanić 2:0 SENIORI Omer Ametović (BK Sombor) 2:0 (pobeda bez borbe) Rade Joksimović - Saša Ivanović 2:0 Semiz Aličić - Miroslav Ivanović 2:0 Nazif Sejdi - Radovan Jovanović 0:2 Antonio Biset - Ognjen Vujičić 2:0 Vladimir Gubaš - Uroš Simjonović 2:0 Igor Rogić - Aleksandar Šerifović 0:2 Mađi Jababu - Kosta Božović 2:0 Vladan Babić (BK Sombor) 2:0 (pobeda bez borbe)

Veljko Ražnatović, boks, Sombor, Crvena zvezda
foto: BK Sombor

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track