Najnovije vesti

ŠTEFANEK OTVORIO MALI SAJAM SPORTA: U Beloj Palanci se stvaraju novi šampioni!
Foto: SSS

SPORTSKI SAVEZ SRBIJE

ŠTEFANEK OTVORIO MALI SAJAM SPORTA: U Beloj Palanci se stvaraju novi šampioni!

Ostali sportovi

Osmi ovogodišnji Mali sajam sporta održan je u Beloj Palanci na terenima SC "Banjica" u organizaciji Sportskog saveza Srbije i Ministarstva omladine i sporta, a uz pomoć lokalne samouprave i teritorijalnog sportskog saveza.

Ovu tradicionalnu manifestaciju pozdravili su predsesnik opštine Bela Palanka Goran Miljković i pomoćnik ministra omladine i sporta Darko Udovičić, a Mali sajam sporta otvorio je predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek.

“Veoma mi je drago što sam se i lično uverio da predsednik opštine gospodin Miljković ulaže u sport. Dokaz su tereni na kojima se danas nalazimo, čitav ovaj sportski kompleks je za vas deco. Imate i privilegiju da je sport na teritoriji opštine Bela Palanka potpuno besplatan. Vaše je samo da odaberete sport kojim želite da se bavite, sanjate svoje snove i vredno radite da ih ostvarite. U sportu postoje usponi i padovi, ali nemojte odustajati. Sportski savez Srbije na čijem sam čelu, zajedno sa Ministarstvom omladine i sporta, trudiće se da vam obezbede još bolje uslove. Jer vi ste budućnost Bele Palanke, vi ste budućnost Srbije”, rekao je Štefanek i predsesniku opštine uručio donaciju u vidu lopti.

Na teritoriji opštine Bela Palanka zastupljeni su košarka, fudbal, rukomet, odbojka, šah, karate, tenis školica sporta, a mališani mogu trenirati svoj omiljeni sport u SC "Banjica" koji pored fudbalskog, košarkaškog i terena za male sportove ima i terene za odbojku na pesku i bazen.

Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja