SKANDAL KOJI ŠOKIRA AMERIKU: Tajno snimali gole čirlidersice, a treneri između sebe delili snimke! FBI istražuje 650.000 mejlova
Foto: Profimedia

Potres u SAD

SKANDAL KOJI ŠOKIRA AMERIKU: Tajno snimali gole čirlidersice, a treneri između sebe delili snimke! FBI istražuje 650.000 mejlova

Ostali sportovi -

Bivše navijačice (čirlidersice) NFL ekipe Vašington Redskins tajno su snimane dok su se presvlačile, a snimci i fotografije su deljeni među trenerima i čelnicima klubova američkog fudbala.

U video prilogu kojeg je objavio 'Vašington Post' prošle godine, radnici pomenutog lista navodno su dobili naređenje da na snimanju kupaćih kostima snime i one škakljivije detalje iza scene u kojima su devojke gole u trenutku kada se presvlače, te potom montiraju novi video prilog.

Taj snimak je potom deljen interno. Navodno je video podeljen sa vlasnikom kluba Danijelom Snajderom koji je negirao otpužbe, ali nisu svi prošli nekažnjeno.

Džon Gruden, bivši trener Rajdersa, njegov brat Džej, bivši trener Redskinsa, kao i Brus Alen, generalni menadžer Vašingtona, našli su se među optuženima jer su navodno između sebe delili materijale.

"Njujork Tajms" je u ponedeljak objavio prepisku pomenutog trojca u kojem Džon Gruden koristi rasističke i homofobne izjave.

Pokrenuta je nova istraga u kojoj FBI pregledava više od 650.000 mejlova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track