RUKOMETNA I ŽIVOTNA PRIČA KIRILA LAZAROVA: Autobiografija napisana uz pomoć srpskog novinara Žike Bogdanovića
Foto: EPA/DANIEL KOPATSCH

izdavačka delatnost

RUKOMETNA I ŽIVOTNA PRIČA KIRILA LAZAROVA: Autobiografija napisana uz pomoć srpskog novinara Žike Bogdanovića

Ostali sportovi -

Naredne sedmice promocija knjige o najboljem strelcu u istoriji Lige šampiona i 41-godišnjem rukometašu i selektoru Severne Makedonije

Najbolji makedonski rukometaš Kiril Lazarov najavio je za narednu sedmicu promociju autobiografije, koja je napisao u saradnji sa srpskim novinarom Žikom Bogdanovićem.

Kako je objavljeno na fan stranici Lazarova na Fejsbuku, autobiografsko delo jednog od najboljih rukometaša 21. veka, pod nazivom "Uvek na pobedu" na makedonskom jeziku, biće provisano naredne nedelje u Skoplju.

Najbolji strelac u istoriji Lige šampiona i svetski rekorder po mnogim osnovama, kako se dodaje, svoju rukometnu i životnu priču je na papir preneo u saradnji sa srpskim novinarom Žikom Bogdanovićem, osnivačem regionalnog rukometnog portala "Balkan hendbol".

"Putovanje od rodnog mesta Sveti Nikole do Nanta, gde će okačiti patike o klin na leto 2022. godine opisano je na zanimljiv način, sa brojnim anegdotama i lekcijama koje će biti vodič novim generacijama i podsetnikom savremenicima o velikoj karijeri", navodi se u najavi autobiografije 41-godišnjeg rukometaša i selektora Severne Makedonije.

Srpsko izdanje autobiografske knjige dugogodišnjeg kapitena makedonske reprezentacije očekuje se u novembru. - Nadam se da će ljudi u Makedoniji, a uskoro i u celom regionu, ovu knjigu pročitati u jednom dahu - izjavio je Lazarov.

Kurir sport/ Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track