ŽIVOTNI HOROR SLAVNOG SPORTISTE: Odsekli mu ruku, a onda i obe noge zbog MRSA infekcije! Bivši šampion ZAVAPIO iz bolnice!
Foto: Pritnscreen/Twitter

STRAŠNO

ŽIVOTNI HOROR SLAVNOG SPORTISTE: Odsekli mu ruku, a onda i obe noge zbog MRSA infekcije! Bivši šampion ZAVAPIO iz bolnice!

Ostali sportovi -

Američki rvač Džimi Rejv preživljava životni horor!

Nekadašnja zvezda profesionalnog rvanja prolazi kroz najteži period svog života.

Džejmsu Gafriju, kako mu glasi pravo ime, je nedavno konstatovana bolest MRSA koja je primorala lekarski tim da mu, u kratkom vremenskom periodu amputira obe noge.

Opaka bolest se tu nije zaustavila, već mu je kroz neko vreme amputirana i leva ruka.

"Očigledno je vreme da se očistim. Prošlog juna sam počeo da imam problema sa hodanjem i otišao sam kod hirurga. Utvrdio je da imam MRSA na obe noge i da ih je trebalo odmah amputirati. Promoteri mogu da vam kažu zajedno sa mojim vršnjacima da sam imao istoriju sa ovim i često bih otkazivao emisije zbog ovog stanja", otkrio je Rejv na društvenim mrežama.

"Profesionalno rvanje je sve što sam ikada voleo. Sranje je pomisliti da bi pleme za koje bih umro govorilo neistinite stvari o meni. Sve ovo vreme nisam otkrio svoje noge zbog ove sramote. Žao mi je što nisam ispunio vaša očekivanja. Pokušao sam... Zaista jesam".

ŠTA JE MRSA INFEKCIJA?

MRSA infekcija je akronim za Meticilin-rezistentni Stafilokokus aureus infekciju. Infekciju izaziva soj stafilokoknih bakterija koji je ostao otporan na antibiotike koji se obično koriste u svakodnevnoj terapiji uobičajenih stafilokoknih bakterija.

Budući da je MRSA infekcija otporna na većinu antibiotika, ona se teško leči, do te mere da se ona može proširiti na ostatak tela i rezultirati stanjem koje ugrožava život pacijenta. Infekcija može da zahvati krvotok, kosti i zglobove, srce i pluća.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track