PRVA REAKCIJA HAMILTONA POSLE NEVIĐENE DRAME: Utučeni Britanac nakon kontroverzne trke o Verstapenu izgovorio SAMO JEDNU REČENICU!
Foto: Profimedia

teško mu je

PRVA REAKCIJA HAMILTONA POSLE NEVIĐENE DRAME: Utučeni Britanac nakon kontroverzne trke o Verstapenu izgovorio SAMO JEDNU REČENICU!

Ostali sportovi -

Nije bio previše raspoložen za priču Luis Hamilton nakon što je razočaran izašao iz bolida posle trke u Abu Dabiju.

Britanac je ostao bez osme titule prvaka Formule 1 u karijeri pošto je u poslednjem krugu nakon niza kontroverznih odluka FIA (Svetska automobilska federacija).

Branilac titule je jedva skupio snage i volje da napusti Mercedesov bolid, a pred kamerama je ipak čestitao Maksu Verstapenu.

- Pre svega čestitao bih Maksu i njegovom timu. Mislim da smo mi ove godine obavili sjajan posao. Naš tim, svi u fabrici, svi muškarci i žene koje imamo, svi su naporno radili tokom ove cele teške sezone. Mnogo sam ponosan na njih i vrlo sam zahvalan što sam zajedno sa njima bio deo ovog putovanja. Dali smo sve od sebe u drugom delu sezone i nismo odustali, to je najvažnije - izjavio je Hamilton.

On nije želeo da komentariše neverovatan način na koji je završena trka u Abu Dabiju.

- Naravno, osećao sam se sjajno u bolidu tokom prethodna dva meseca, naročito na kraju sezone. Nadam se da će svi biti bezbedni tokom pandemije i da će lepo provesti Božić. Videćemo za sledeću godinu - zaključio je Britanac.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track