UVERTIRA ZA UFC SPEKTAKL: Najbolji srpski borac kod čuvenog Majkla Bispinga napravio šou! Otpevao pesmu Baje Malog Knindže (VIDEO)
Foto: Profimedia

borba karijere

UVERTIRA ZA UFC SPEKTAKL: Najbolji srpski borac kod čuvenog Majkla Bispinga napravio šou! Otpevao pesmu Baje Malog Knindže (VIDEO)

Ostali sportovi -

Aleksandar Rakić će se krajem marta boriti protiv bivšeg šampiona poluteške kategorije Jana Blačoviča, a pobednik će biti prvi izazivač za titulu.

Aleksandar Rakić, najbolji srpski UFC borac, uskoro će imati borbu karijere. Krajem marta će se boriti protiv bivšeg šampiona poluteške kategorije Jana Blačoviča, a pobednik će biti prvi izazivač za titulu. Ovaj borac je u jednom trenutku odlučio da otpeva i pesmu i tako postao pravi hit.

Čuveni Majkl Bisping je napravio emisiju u kojoj su gostovala ova dva borca, očekivano su pričali najviše o borbi, a nije bilo nikakvih provokacija. Na kraju su čak odlučili i da zapevaju tradicionalne Božićne pesme.

Bisping je upitao njih dvojicu da otpevaju tradicionalne pesme, ali je od Rakića tražio neku tradicionalnu austrijsku.

Ipak, Rakić se odlučio da otpeva pesmu „Božić je“ od Baje Malog Knindže.

Taj trenutak je naišao na oduševljenje dvojice sagovornika, a kako je to izgledalo možete videti na video snimku pred vama.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track