USPEH U PAUERLIFTINGU: Anđela Kitanović donela svetsku bronzu u Sportski savez Srbije!
Foto: SSS

PRIJEM

USPEH U PAUERLIFTINGU: Anđela Kitanović donela svetsku bronzu u Sportski savez Srbije!

Ostali sportovi -

Srbija je sportska nacija, to zna ceo svet. I to ne samo u medijski popularnim sposrovima, već i onim slabijerangiranim.

Tako se u godini na izmaku jedna 18-godišnjakinja upisala u istoriju srpskog pauerliftinga. Anđela Kitanović je na juniorskom šampionatu sveta osvojila bronzanu medalju u kategoriji do 69kg, sa podignutih 327,5 kg u totalu.

Anđelu i predsednika Powerlifting saveza Srbije Milana Smiljanića ugostili su predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i generalni sekretar Goran Marinković.

Čestitam na postignutom izuzetnom uspehu. Veoma mi je drago što su mladi ljudi poput Anđele posvećeni sportu. Uz to raduje i mnogo preduzetih koraka u savezu, koji se tiču edukacije pre svega. Zato verujem da nas dobri rezultati u ovom sportu tek očekuju. A nadam se da ću imati prilike da Anđeli čestitam i seniorsku medalju. Do nje se ne dolazi lako pa joj želim da nastavi da vredno radi. Sportski savez Srbije će se truditi da pruži podršku reprezentativcima i na predstojećim takmičenjima”, istakao je Štefanek.

Kurir sport

Foto: SSS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track