OSAM GODINA KASNIJE NAVIJAČI I DALJE ZABRINUTI: Porodica Šumaher rasprodaje stvari zbog PAPRENO SKUPE terapije za Mihaela
Foto: EPA/OLIVER MULTHAUP

teško vreme

OSAM GODINA KASNIJE NAVIJAČI I DALJE ZABRINUTI: Porodica Šumaher rasprodaje stvari zbog PAPRENO SKUPE terapije za Mihaela

Ostali sportovi -

Osam godina je prošlo od teške nesreće koju je na skijanju na Alpima doživeo Mihael Šumaher (52), a gotovo na svakodnevnom nivou se pojavljuju nove informacije o njegovom stanju.

Porodica od prvog dana krije detalje, ali zbog velike zainteresovanosti javnosti i svih onih koji su obožavaoci legendarnog vozača Formule 1.

Poslednja u nizu informacija koje su preneli svetski mediji jeste da je porodica čuvenog Nemca prinuđena da prodaje imovinu koju su stekli tokom slavnih dana Mihaela.

Već su jednom Šumaherovi morali da novac za nastavak skupog lečenja traže prodajom, pa se zbog toga "na oglasima" već našla vila u Švajcarskoj kao i luksuzni model Mihaelovog Mercedesa.

A, kako je lečenje Šumahera jedna velika tajna, tako se i o najnovijoj novosti ne zna previše detalja. U svakom slučaju, navijači širom sveta i dalje su zabrinuti zbog svega što se dešava jednom od najpopularnijih sportista na svetu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track