GNUSNE IZJAVE BIVŠEG ŠEFA POLICIJE O TIJANI JURIĆ STIGLE DO MMA BORCA: Džoker je poručio SAMO JEDNO! Isprozivao i Kristijana!
Foto: Tamara Trajković, Privatna Arhiva, screenshot Happy TV, Instagram

SKANDALOZNO

GNUSNE IZJAVE BIVŠEG ŠEFA POLICIJE O TIJANI JURIĆ STIGLE DO MMA BORCA: Džoker je poručio SAMO JEDNO! Isprozivao i Kristijana!

Ostali sportovi -

Skandalozne izjave nekadašnjeg šefa Odeljenja za krvne delikte Žarka Popovića Popa na račun ubijene devojčice Tijane Jurić stigle su i do MMA borca Aleksandra Ilića Džokera koji nije ostao imun na njegove reči.

Javnost je ostala zatečena izjavom Popovića koji je na TV Vesti okrivio Jurića za smrt njegove ćerke Tijane, uz reči "da nije sebe pitao zašto ćerka od 15 godina u 23 sata uveče, u šortsu izlazi na ulicu i ide negde bez njegove kontrole".

Međutim, Žarko Popvić se nije zaustavio na ovim gnusnim izjavama, te je nastavio, ovog puta na TV Happy, da iznosi optužbe na račun oca ubijene devojčice.

Žarko Popović
Žarko Popovićfoto: Printscreen/HappyTV

"Gde je tu njegova odgovornost da pusti maloletnu devojčicu u to doba... Kristijane, zamisli ti pustiš svoju ćerku da šeta ispod Plavog mosta...", rekao je Popović obrativši se Kristijanu Goluboviću, koji je bio jedan od gostiju u istoj emisiji.

Igor Jurić je na društvenim mrežama podelio snimak skandaloznih izjava, a među reakcijama našao se i komentar MMA borca Aleksandra Ilića Džokera.

Aleksandar Džoker Ilić
foto: Pritnscreen

"Brate on je toliko mali naspram tebe!

Ovakvi ljudi ne znaju ni da komuniciraju, ni da rade posao u službi građana ovaj je samo znao da stavlja kesu na glavu ljudima kad ih ispituje, klasičan kompleksaš…

Kaubojac i indijanac sede i razmenjuju mišljenja, ovaj što robija 30 godina već i valja heroin u crkvi i namešta rođenu majku i ovaj što ima problem što više nema moć i značku u svojim rukama kao ranije.

Dva lika koji žele da budu neko", napisao je Ilić.

Aleksandar Ilić Džoker
foto: Instagram

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track