NAJBOLJI U VRANJSKOM SPORTU ZA 2021. GODINU: Gimnazijalci najbolji među srednjoškolcima
Foto: Kurir/T.S.

Dodeljena priznanja

NAJBOLJI U VRANJSKOM SPORTU ZA 2021. GODINU: Gimnazijalci najbolji među srednjoškolcima

Ostali sportovi -

Za najbolju sportistkinju u protekloj godini proglašena je Dragana Aleksić, članica IRON MMA tima, dok je najbolji sportista Davor Tasković, član RK ,,Vranje 1957”. Najbolji sportski klub je KMF Vranje.

Povodom 31. januara Dana oslobođenja Vranja od Turaka dodeljena su i priznanja osnovnim i srednjim školama, pojedincima i sportskim nadama Grada Vranja.

Najuspešniji među srednjoškolcima u sportu u 2021. su gimnazijalci. Priznanje u kategoriji sportski kolektiv srednjih škola Grada Vranja za 2021., pripalo je muškoj ekipi Gimnazije "Bora Stanković" u košarci i ženskoj ekipi ove škole u rukometu.

Gimnazijalki Mini Mitrović priznanje je dodeljeno u kategoriji sportistkinja srednjih škola u rukometu, a gimnazijalcu Mateji Arsiću u kategoriji sportista srednjih škola u košarci.

1 / 9 Foto: Kurir/T.S.

Priznanja su sa učenicima primili profesori fizičkog vaspitanja u Gimnaziji "Bora Stanković", Aleksandar Stanojković i Nenad Ristić.

Najbolji stručnjak u oblasti sporta za 2021. godinu je fizioterapeut Goran Mitrović Moca. Za sportskog radnika godine izabran je Marjan Đorđević Macan, predsednik KMF Vranje, dok je nagrada za najboljeg trenera pripala Goranu Jovanoviću Belom, treneru KMF Vranje. Sportsko iznenađenje u pojedinačnoj kokurenciji je Marko Tasić, član kik-boks kluba Vranje, a u kolektivnoj Joca Ristić, član ŠF ,,Prestiž”. Specijalna sportska priznanja dodeljena su odbojkašu Aleksandru Nedeljkoviću i Dejanu Osmanoviću Kaleji, predsedniku FK ,,Radnički”. Nagrada za životno delo u oblasti sporta pripala je šahisti Radomiru Raši Stanojkoviću, dok je nagrada za posebno angažovanje i dostignuća u rekreativnom sportu i masovnoj fizičkoj kulturi dodeljena Saši Ćukoviću iz AK ,,Vranjski maratonci”.

Posthumno priznanje uručeno je porodicama Dragana Antića, košarkaša, Miodraga Nikolića Robija, trenera rukometa, kao i fudbalera Radeta Aleksića i Stojana Kostadinovića Coceta.

Svečanost tradicionalnog izbora za najbolje u vranjskom sportu u okviru obeležavanja Dana grada upriličena je u subotu u Vranju u restoranu A2.

T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track