ZVEZDA IMALA VETAR U LEĐA U MARIBORU: Milko Đurovski uz crveno-bele šampione!
Foto: BK Crvena zvezda

REGIONALNA LIGA

ZVEZDA IMALA VETAR U LEĐA U MARIBORU: Milko Đurovski uz crveno-bele šampione!

Ostali sportovi -

Pobedom u Mariboru sa 14:6, bokseri Crvene zvezde su opravdali ulogu favorita i zadržali čelnu poziciju u regionalnoj ligi.

Podršku bokserima Crvene zvezde u mariboru, gde inače živi, pružio je i legendarni fudbaler Milko Đurovski, poželevši uspeh crveno-belim ringovnim šampionima. Iako su u BK Crvena zvezda očekivali i ubedljiviju pobedu na veoma teškom gostovanju, veoma agilni direktor kluba Zlatko Došljak je izjavio da je zadovoljan pobedom i dobrim izdanjem Zvezdinih boksera u Mariboru.

- Lepo smo dočekani, a organizacija meča je bila na visokom nivou, dok je publika mogla da uživa u kvalitetnim i zanimljivim borbama. Zahvalio bih se legendi Milku Đurovskom na podršci, što je još jedan pokazatelj da naš klub ima značajnu podršku i od velikana iz drugih najpopularnijih sportova na ovdašnjim prostorima - rekao je Došljak, nekadašnji kapiten Crvene zvezde i bokserski reprezentativac, koji je prošao trnovit put u uspešnoj sportskoj karijeri od rodnih Berana do šampionskog trona.

Iako su takmičari najzaslužniji za pobedu u Mariboru, Došljak je pohvalio i trenere: Dejana Slavujevića, Miodraga Radića i Stojana Kneževića.

- Naši bokseri će se odmoriti par dana, pa nastavljamo sa pripremama za naredne izazove, a prvi je već početkom marta, kada u derbiju kola gostujemo ekipi Vitezovi u Zagrebu - zaključio je Zlatko Došljak.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track