PRELEPA RUSKINJA JE TRUDNA: Rivalka IVANE ŠPANOVIĆ s ponosom objavila da se raduje MAJČINSTVU, Darija blista (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

pljušte čestitke

PRELEPA RUSKINJA JE TRUDNA: Rivalka IVANE ŠPANOVIĆ s ponosom objavila da se raduje MAJČINSTVU, Darija blista (FOTO)

Ostali sportovi -

Darija Klišina uskoro u novoj ulozi

Ruska skakačica u dalj Darija Klišina objavila je da je trudna. Prelepa Ruskinja objavila je na društvenim mrežama fotke na kojima se vidi zaobljen stomak.

- Kod mene je Dan zaljubljenih prošao dobro. Kupidon je pogodio u metu - napisala je Darija na svom instagram profilu.

Ova njena fotografija je za samo nekoliko sati dobila više od 12.000 lajkova. Njeni pratioci bili su srećni zbog vesti koju je objavila Klišina, i svi su joj čestitali buduće majčinstvo.

Darija Klišina (31) je u decembru 2021. godine izjavila da nije sigurna da će se vratiti u Rusiju. Ona već osam godina živi u Sjedinjenim Američkim Državama i tu će verovatno i ostati, mada je uvek isticala da rado dolazi u Rusiju.

Darija Klišina
foto: Profimedia

Na letnjim Olimpijskim igrama u Tokiju 2021. Klišina nije uspela da se plasira u finale turnira u skoku u dalj. Tokom kvalifikacija se povredila i bila je primorana da napusti stadion u invalidskim kolicima. Dvostruka je šampionka Evrope u dvorani i osvajač srebrne medalje na SP 2017. godine.

Darija Klišina
foto: Profimedia

Darija Klišina je velika rivalka, ali i dobra prijateljica naše Ivan Španović-Vukoja sa kojom je vodila veliki broj bitaka na raznim evropskim i svetskim takmičenjima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track