SMRT MAJKE JE JEDNA OD NAJBOLJIH STVARI KOJE SU MI SE DOGODILE U ŽIVOTU: Ispovest legendarnog Majka Tajsona ZALEDILA je planetu!
Foto: Profimedia

otvorio dušu

SMRT MAJKE JE JEDNA OD NAJBOLJIH STVARI KOJE SU MI SE DOGODILE U ŽIVOTU: Ispovest legendarnog Majka Tajsona ZALEDILA je planetu!

Ostali sportovi -

Legendarni bokser imao je izuzetno traumatično detinjstvo.

Život Majka Tajsona je pravi primer one čuvene krilatice "preko trnja do zvezda".

Legendarni bokser preživeo je pravi pakao pre nego što je ispisao istoriju boksa i postao najmlađi šampion sveta u teškoj kategoriji.

U intervjuu za "Shay Shay Club" Tajson je otkrio da mu je smrt majke Lorne jedna od naboljih stvari koje su mu se dogodile u životu.

"Znaš, jedna od najboljih stvari koje su mi se ikada dogodile je to da mi je umrla majka. Ona se uvek brinula o meni kada sam bio beba. Nema šanse da bih se ikada potukao i da bih naučio da se borim da ona nije umrla", rekao je Tajson.

Majkl je imao samo 16 godina kada je njegova majka preminula od raka, a tri godine nakon njene smrti postao je profesionalni bokser.

"Bila je draga, ali i pomalo agresivna. Nikada nije imala društveni život niti je previše radila. Nije se plašila da udari nekoga. Jako puno je pila i imala je mnogo momaka. Ponekad bi joj došao dečko, oni bi se napili, a ja bih im isekao džepove i ukrao novac" otkrio je ranije u jednom intervjuu Tajson.

Lorna se često bavila prostitucijom, samo da bi sinu i sebi osigurala krov nad glavom. Čovek za kojeg je govorila da je Majkov biološki otac, zapravo je bio makro.

S obzirom na okruženje u kome je rastao, nije čudo što je pre nego što je napunio 13 godina završio u popravnom domu zbog krađe. Srećom, tamo je upoznao učitelja kji je u njemu video veliki sportski potecijal.

Nažalost, od prošlosti nikada nije pobegao, pa su njegovu karijeru obeležili brojni skandali.

Kurir sport

Bonus video:

07:20

BOROVČANIN POTVRDIO, SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL! Beograd kao bokserska prestonica sveta, dolazi i Majk Tajson

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track