OTAC I JA ĆEMO PRVI DA ODEMO U RAT! Legendarni Fjuri poslao MOĆNU PORUKU: Ako se to desi, svi idemo u Ukrajinu! VIDEO
Foto: Profimedia

poruka šampiona

OTAC I JA ĆEMO PRVI DA ODEMO U RAT! Legendarni Fjuri poslao MOĆNU PORUKU: Ako se to desi, svi idemo u Ukrajinu! VIDEO

Ostali sportovi -

Dvostruki svetski šampion u boksu, Tajson Fjuri, poručio je da će pod jednim uslovom da otputuje u Ukrajinu kako bi branio tu državu od napada Rusije.

Tajson Fjuri je najavljivao narednu borbu protiv Dilijana Vajta koja je zakazana za 23. april na Vembliju, a na konferenciji za novinare dobio je pitanje da prokomentariše situaciju u Ukrajini i činjenicu da su braća Kličko, legendarni Vitalij i Vladimir, kao i Oleksand Usik, spremni da ratuju za Ukrajinu.

Fjuri je rekao da će zajedno sa prijateljima, ali i ocem da se prijavi za odlazak u Ukrajinu ukoliko se umešaju SAD ili Velika Britanija.

- Znate, to je fantastično. Biću prvi koji će da se prijavi ako se Engleska ili Amerika umešaju. Biću prvi u redu za posao. Moj otac takođe i svi momci. Svi ćemo da se prijavimo za odbranu. Ako ste iz te zemlje, ako živite u njoj - branite je! Volite vašu ženu i borite se za svoju zemlju. To imam da kažem - poručio je Fjuri i dobio veliki aplauz svih prisutnih.

Podsetimo, u vojnim rezervama Ukrajine već se uveliko nalaze braća Klično, kao i teniser Sergej Stahovski koji je imao i preteću poruku za Vladimira Putina, predsednika Federacije Rusije.

Kurir sport

Bonus video:

12:38

OČEKUJEMO RUSE I UKRAJINCE NA 59. BEOGRADSKOM POBEDNIKU! Borovčanin otkrio: Cilj je da Srbija bude SVETSKA SILA U BOKSU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track