Filip Filipović i Vanja Udovičić u Kragujevcu

VSS POTVRDIO

Filip Filipović i Vanja Udovičić u Kragujevcu

Ostali sportovi -
Vaterpolo savez Srbije potvrdio, da će Radnički u narednoj sezoni, kao deveti, pridruženi član, igrati u Prvoj ligi, a nastupaće i u Evrokupu, bivšem Trofeju LEN

Najbolji igrači vaterpolo reprezentacije Srbije kapiten Vanja Udovičić i Filip Filipović nova su pojačanja Radničkog iz Kragujevca koji će, kako je Vaterpolo savez Srbije potvrdio, u narednoj sezoni, kao deveti, pridruženi član, igrati u Prvoj ligi, a nastupaće i u Evrokupu, bivšem Trofeju LEN.

Lepe vesti za grad Kragujevac i srpski vaterpolo uopšte, potvrdio je VSS na svom sajtu. Time je potvrđeno i psanje Kurira, koji je prvi objavio da se u Kragujevcu stvara "tim snova".

"Upravni odbor VSS je telefonskim putem doneo odluku da se Radnički iz Kragujevca kao deveti član priključi "A" ligi. Takođe je u komunikaciji sa LEN izdejstvovavno da Kragujevčani koje će predvoditi Vanja Udovičić i Filip Filipović budu učesnici Evropa kupa, nekadašnjeg Trofeja LEN.

Na ovaj način, bez sumnje, data je podrška Radničkom u nastojanju da stvori jak tim koji bio konkurentan i na domaćoj i na međunarodnoj sceni", stoji na sajtu VSS. Uz Crvenu zvezdu, koja se pojačala Adrijom Prlainovićem, Duškom Pijetlovićem, Denisom Šefikom, Nikolom Rađenom i Borisom Vapenskim, ali i Partizanom (novi trener Vladimir Vujasinović, stigli Petar Filipović, Marko Matović i Gavril Subotić) , srpska liga biće svakako najjača u regionu, verovatno i u Evropi.

Filip Filipović
Filip Filipović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track