RVAČI SPREMNI ZA PRESTIŽNI TURNIR U ZAGREBU: Reprezentativci Srbije krenuli u pohod na medalje
Foto: Rvački savez Srbije

Mlade nade jure uspeh

RVAČI SPREMNI ZA PRESTIŽNI TURNIR U ZAGREBU: Reprezentativci Srbije krenuli u pohod na medalje

Ostali sportovi -

Srpski rvački krenuli su danas u pohod na medalje na UWW međunarodni turnir Croatia Open 2022/ U-17 koji se održava 30. aprila u grčko-rimskom stilu i rvanju za žene.

Našu mušku kadetsku reprezentaciju u grčko – rimskom stilu čine mlade nade: Dedić Lazar, Vukšanović Miloš, Berkec Dejan, Miolški Jovan, Todosijević Ognjen, Jovišić Simo, Vamoš Antal, Jakovljević Ognjen, Todosijević Stefan, Đukić Branko, Stokić Dušan, Kojić Stefan, Supić Marko.

Ženska kadetska reprezentacija je u sledećem sastavu: Perović Maša, Petrović Jana, Cvetković Anđela, Ećimović Lena, Mitrović Milana, Sekulović Milica, Lukić Dunja, Ujhelji Evelin, Jakovljević Emilija.

"Ponosan sam na sve uspehe koje Rvački savez Srbije, kao i svi članovi i klubova postižu. Predanim i posvećenim radom svakog ponaosob stvaramo sve bolje uslove za generacije koje dolaze, gradimo još bolji i jači tim mladih ljudi, rvača, koji prkose svakom izazovu. Ulažemo u prave vrednosti koje će doneti i velike uspehe našoj zemlji. Od naših kadeta očekujem da dobro predstave Srbiju, a siguran sam da će to i uraditi. Ovi mladi borci su disciplinovani i posvećeni, željni da se pokažu i dokažu", izjavio je Milorad Dokmanac, selektor Rvačkog saveza Srbije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track