BOKSERI ZVEZDE POKORILI ZAGREB NA ĐURĐEVDAN: Zablistao Nemanja Gavrilović, crveno-beli na F4 krajem juna u Skoplju!
Foto: BSS

regionalna liga

BOKSERI ZVEZDE POKORILI ZAGREB NA ĐURĐEVDAN: Zablistao Nemanja Gavrilović, crveno-beli na F4 krajem juna u Skoplju!

Ostali sportovi -

Crvena zvezda u glavnom gradu Hrvatske pobedila Vitezove sa 14:6

Bokseri Crvene zvezde nastavili su dominaciju u regionalnoj ligi i to na Đurđevdan, pobedom u poslednjem meču grupne faze Regionalne lige protiv Vitezova u Zagrebu 14:6.

Veliko zadovoljstvo posle ubedljive pobede nije krio prvi čovek crveno-belih Vladan Miketić, a radostan je bio i talentovani Sejdi Nazif.

- Odlična atmosfera je bila među nama. Moj meč je bio veoma važan jer je donosio taj deseti poen, koji je garantovao prvo mesto Zvezde pred plej of. Rival Licul ima puno pobeda u svojoj karijeri, ali od starta sam krenuo napadački i sudije su mi dodelile pobedu 4-1. Presrećan sam zbog toga i nastavljam da se spremam za Skoplje, da Srbiji i klubu donesemo veliki pehar za najboljeg u regionu - istakao je mladi reprezentativac Sejdi Nazif.

Nemanja Gavrilović
foto: BK Crvena zvezda

U Zagrebu je izvanredan bio Nemanja Gavrilović, koji je prehodno u glavnom gradu Hrvatske ostvario veliki uspeh, postavši šampion Balkana. Gavrilović je sada u kategoriji do 64 kg pobedio domaćeg predstavnika Filipa Poturovića.

Zvezda je ovom pobedom obezbedila plasman na F4 u Skoplju krajem juna. Za prvaka regiona, u glavnom gradu Severne Makedonije, na gradskom trgu, boriće se Crvena zvezda, Loznica, Vitezovi Zagreb i Željezničar Sarajevo.

Zvezda će se u polufinalu sastati sa Željezničarom, dok će Zagrepčani protiv Loznice pokušati da obezbede finale.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track