VELIKI USPEH SRPSKIH RUKOMETAŠA U BRAZILU : Rukometna reprezentacija gluvih i nagluvih u polufinalu Olimpijskih igara!
Foto: Printskrit TV Kikinda

srećno, momci

VELIKI USPEH SRPSKIH RUKOMETAŠA U BRAZILU : Rukometna reprezentacija gluvih i nagluvih u polufinalu Olimpijskih igara!

Ostali sportovi -

Naši rukometaši napravili su veliki uspeh na OI

Rukometna reprezentacija gluvih i nagluvih Srbije izborila je plasman u polufinale Olimpijskih igara u Kašijas do Sulu u Brazilu.

Naši momci zauzeli su drugo mesto u grupi A i 13. maja za plasman u finale boriće se protiv prvoplasiranog tima iz grupe B.

Srbija se u grupi A našla sa selekcijama, Brazila, Nemačke, Kameruna i Kenije.

Kapiten reprezentacije gluvih, Vladimir Tepavac, tvrdi da će polufinale biti vrlo uzbudljiv meč i da će ceo tim dati sve od sebe da dođe do olimpijskog finala.

U prvom kolu zabeležili su ubedljivu pobedu nad domaćinom olimpijskih igara, dakle Brazilom, rezultatom 34:10. U drugom kolu protiv Nemačke, usled povrede dva kvalitetna igrača, doživeli su poraz rezultatom 25:30 u korist selekcije Nemačke.

U trećem kolu, zabeležen je službeni rezultat protiv selekcije Kameruna, jer se nisu pojavili na utakmici i time zabeležili 10:0 u korist naših igrača. U četvrtom kolu Srbija je overila mesto u polufinalu ubedljivom pobedom nad selekcijom Kenije, rezultatom 32:22. I kao drugoplasirana ekipa, sa tri pobede i jednim porazom, srpski rukometaši odlaze u polufinale.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track