VELIKA TRAGEDIJA: Srpski sportista izgubio život u stravičnoj saobraćajnoj nesreći!
Foto: Blu dragons Beograd

tuga

VELIKA TRAGEDIJA: Srpski sportista izgubio život u stravičnoj saobraćajnoj nesreći!

Ostali sportovi -

Uroš Maksimović, nekadašnji igrač i kapiten kluba Blue dragons iz Beograda, izgubo je život 10. maja. u saobraćajnoj nesreći.

Uroš je svojim zalaganjem, igrom, radom i harizmom pomogao svom klubu Blue dragons na samim počecima, kada je američki fudbal bio tek u formiranju.

Jedan je od zaslužnih što su Zmajevi dobili opremu i podigli klub na viši nivo.

Njegov kafić “032” na Vidikovcu je godinama bio centar za okupljanje igrača, uprave i navijača na samim počecima Plavih zmajeva.

Srpska asocijacija američkog fudbala ovom prilikom izjavljuje duboko saučešće porodici Uroša Maksimovića, njegovim prijateljima i klubu američkog fudbala Blue dragons.

Uroš Maksimović
foto: Profimedia, Printscreen

Maksimović je poginuo u stravičnoj nesreći koja se dogodila na kružnom putu kod naselja Kijevo u Beogradu, kada je "bmw" u kome je bio sleteo sa puta.

Nesreća se, da podsetimo, dogodila u noći između 9. i 10. maja, oko 1 sat noću.

- Automobil je pod nerazjašnjenim okolnostima sleteo sa puta u kanal i prevrnuo se na krov. Scena je bila jeziva, kola su potpuno smrskana, a vozač je zadobio povrede opasne po život. On je kolima Hitne pomoći prebačen u Urgentni centar, ali je tamo preminuo uprkos svim naporima lekara - rekao je izvor.

Maksimović je iza sebe ostavio suprugu i sina.

Kurir sport/Saff.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track