VLAHOVIĆ NAVIJAO ZA FERARI: Srpski fudbaler gledao trke FORMULE 1 na legendarnoj stazi u Monte Karlu
Foto: Printskrin/Instagram

ludo i brzo

VLAHOVIĆ NAVIJAO ZA FERARI: Srpski fudbaler gledao trke FORMULE 1 na legendarnoj stazi u Monte Karlu

Ostali sportovi -

Napadač Juventusa uživao u društvu saigrača Federika Kjeze

Dušan Vlahović, srpski fudbaler, tokom vikenda uživao je u trkama Formule 1 na gradskoj stazi u Monte Karlu. Napadać Juventusa je u društvu prijatelja i saigrača Federika Kjeze posetio italijanske timove Ferari i Alfa Romeo.

Dušan Vlahović
foto: Printskrin/Instagram

Uživao je Dušan Vlahović tokom vikenda u Monaku, vidi se to po njegovom zadovoljnom izrazu lica. Nije mala stvar otići na gala trku, pa dobiti priliku da budeš u padoku Ferarija, uz bolide Karlosa Sainsa i Šarla Leklera. Ili da se slikaš i družiš sa vozačima ekipe Alfa Romeo Valterijem Botasom i Guan Džouom.

Dušan Vlahović
foto: Printskrin/Instagram

Napadač Juventusa imao je gala mesta tokom trke, koju je gledao sa terase koja je sa jedne strane imala pogled na boks Ferarija, a sa druge, na trku po gradskim ulicama Monte Karla. Formula 1 tim Ferarija je u bliskim odnosima sa ekipom Juventusa, duži niz decenija, a ekipa Alfa Romeo je u sestrinskim odnosima sa "skuderijom" jer koristi njihove motore.

Dušan Vlahović
foto: Printskrin/Instagram

Nažalost, Ferari nije imao zadovoljstvo da trijumfuje na trci u Monte Karlu, iako su dvojica vozača Šarl Lekler i Karlos Sains imali prve dve pozicije na startu. Kiša je uslovila razne taktike timova, a u takvim uslovima najbolje su se snašli u Red bulu, pa je do pobede došao njihov vozač Serhio Perez, drugi je bio Karlos Sains, treći šampion Formule 1 Maks Ferštapen, a tek četvrti Šarl Lekler.

Serhio Perez, Karlos Sains
foto: Profimedia

Dušan Vlahović dobio je poštedu od selektora Dragana Stojkovića Piksija i neće igrati za Srbiju u Ligi nacija, na utakmicama koje su na programu u junu. Kako je navedeno, razlog su zdravstveni problemi, a Vlahović će se vratti u nacionalni tim u septembru, kada se zatvara najnovije UEFA takmičenje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track