ALBANKA IZVISILA: Dua Lipa mislila da je NAJSEKSIPILNIJA žena sveta, a onda ŠOK iz sveta sporta! FOTO
Foto: Profimedia

nije joj svejedno

ALBANKA IZVISILA: Dua Lipa mislila da je NAJSEKSIPILNIJA žena sveta, a onda ŠOK iz sveta sporta! FOTO

Ostali sportovi -

Dua Lipa engleska pevačica albanskih korena svojim izjavama često je nervirala srpsku javnost.

Lipa često promoviše simbole koje koriste zagovornici tzv. Velike Albanije, ali ovih dana nije baš tako euforična kao kada se tim stvarima bavi.

Ova Engleskinja se od 2014 godine probijala na svetskoj muzičkoj sceni i došla do toga da ima više od 80 miliona ljudi koji je prate na Instagramu.

Ipak, dobar deo njene dosadašnje karijere umeo je da prođe uz neke manje ili veće incidente, poput gestikuliranja u stilu dvoglavog orla, što je položaj ruku koji koriste pomenuti zagovornici ideji o širenju Albanije na teritorije Srbije, Crne Gore, Severne Makedonije i Grčke.

Ili bi, "iz čista mira", promovisala zastavu "Autohtoni", koju takođe koriste oni kojima ideja o tzv. Velikoj Albaniji spada u jedno od osnovnih životnih opredeljenja.

Ovih dana, međutim, Dua Lipa se, pored muzičkih dešavanja, nadala i da će je jedan od čuvenijih magazina na svetu "Maksim" proglasiti za najseksipilniju ženu sveta

Međutim zasenila ju jednas sportiskinja

U pitanju je 29-godišnja američka golferka Pejdž Spiranac

Ona je tu svoju pobedu proslavila prilično šokantnim izdanjem za koji se opredelila kada su je pozvali na žurku pomenutog magazina.

Pejdž Spiranac je izazvala priličnu kontroverzu na proslavi koja se zvala "Hot 100 Party", a koja je održana ovog vikenda u Majamiju, u američkoj saveznoj državi Florida.

Amerikanka se maltene pojavila u donjem vešu! Naravno, bilo je to, uglavnom, na oduševljenje mnogih njenih pratilaca na društvenim mrežama.

Spiranac već godinama budi maštu fotografijama i snimcima s golf terena, a dogurala je do nestvarnih 3,5 miliona pratilaca na Instagramu.

Pejdž je ostavila iza sebe tri godine mlađu Duu Lipu, ali i 36-godišnju Megan Foks.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja