STANJE MIHAELA ŠUMAHERA JE MISTERIJA, ALI NJEGOVA SUPRUGA IMA PLANOVE ZA NOVI ŽIVOT: Korina kupila imanje za 3 miliona evra
Foto: Profimedia

Selidba u najavi

STANJE MIHAELA ŠUMAHERA JE MISTERIJA, ALI NJEGOVA SUPRUGA IMA PLANOVE ZA NOVI ŽIVOT: Korina kupila imanje za 3 miliona evra

Ostali sportovi -

Stanje Mihaela Šumahera, sedmostrukog svetskog šampiona u Formuli 1, već više od osam godina je pod velom misterije, ali to ne smeta njegovoj supruzi Korini da pravi planove za novi život.

Kako prenose nemački mediji, Korina je kupila plac na Majorci vredan blizu 3 miliona evra. Vila u blizini grada Port Andraks uključuje ogromnu parcelu od 54.000 kvadratnih metara, koja će se koristiti i kao ranč konja.

Poznato je da je njihova ćerka Đina-Marija strastveni jahač i takmičarka, a da poseduje konje na imanjima u Švajcarskoj i Teksasu. Prema navodima medija, čak je i Mihael Šumaher helikopterom prebačen na novo imanje, gde će ubuduće živeti.

Podsetimo, Mihael Šumaher je teško povredio glavu prilikom pada na skijanju u francuskim Alpima 29. decembra 2013. godine. Od tada se nagađa u kakvom je zdravstvenom stanju, pošto nema zvaničnih medicinskih izveštaja.

Porodica Šumaher preti tužbama medijima koji objavljuju neproverene informacije, pa je i to jedan od razloga zašto se nove informacije o Mihaelu jako retko pojavljuju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track