NA SAJTU ZA ODRASLE NIJE MOGLA DA NE USPE! Bila je najzgodnija sportistkinja, sada se OZBILJNO BOGATI, a evo na koji način (FOTO)
Foto: Instagram/mikaylademaiter

POŠTENO

NA SAJTU ZA ODRASLE NIJE MOGLA DA NE USPE! Bila je najzgodnija sportistkinja, sada se OZBILJNO BOGATI, a evo na koji način (FOTO)

Ostali sportovi -

Prema mišljenju mnogih, bila je najzgodnija sportistkinja na svetu, sve dok nije odlučila da prestane da se bavi sportom i zaradu potraži na sajtu za odrasle.

Zanosna Kanađanka, Mikajla Demajter (22), sa 18 godina je igrala za Bluvoter Hokse u Provincijalnoj hokej ligi, ali izgleda da nije imala previše strpljenja, a možda ni vere u sebe, pa nije želela da čeka uspeh u ovom sportu.

Odlučila je 2020. godine da napusti hokej i da dođe do instant zarade, a imala je i plan koji, sudeći po njenom izgledu, nije mogao da propadne.

Ova plavuša koja na društvenoj mreži Instagram ima više od 1.300.000 pratilaca, otvorila je stranicu na platformi "Only fans", gde sadržaj naplaćuje blizu 17 dolara mesečno.

1 / 6 Foto: Instagram/mikaylademaiter

Korisnici pomenute platforme za odrasle su znatiželjni da vide šta Mikajla nudi, a da pritom i na Instagramu gotovo svakodnevno izaziva puno pažnje vrelim objavama i grudima koje su, bez izuzetka, u prvom planu.

Nedavno je Mikajla boravila na odmoru kada je odlučila da glumi scenu iz čuvene serije "Čuvari plaže", a i sami možete da vidite kako je to izgledalo.

Mikajla je, inače bila golman, a nakon što je napustila hokej, najpre se bavila modelingom. Ipak, sve više je devojaka koje odlučuju da iskoriste fizički izgled i koje nakon sporta "izlaze" na sajtove za odrasle, a provereno su uspešne na "Onli fans-u", pa ni Kanađanka nije želela da bude izuzetak.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja