PRELEPA SPORTISKINJA NE DA NA PUTINA I RUSIJU Poslala brutalnu poruku: Jedva čekam da vam vidim facu kad mi budete davali medalju!
Foto: Profimedia

oplela po bahu

PRELEPA SPORTISKINJA NE DA NA PUTINA I RUSIJU Poslala brutalnu poruku: Jedva čekam da vam vidim facu kad mi budete davali medalju!

Ostali sportovi -

Uspešna ruska skijašica Veronika Stepanova žestoko je iskritikovala predsednika Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) Tomsa Baha, koji je u intervjuu za nemački "Bild" rekao da se nijedan šampionat neće održati na tlu Rusije.

"Dali smo ovakvu preporuku i još je na snazi. Nije momenat da menjamo stav. Takođe se zalažemo da se ne pozivaju ruski ili bjeloruski sportisti: nema obilježja, zastava ili boja. Doneli smo tu odluku i po prvi put u istoriji MOK-a smo povukli medalju koju je predsednik Putin dobio još 2001. godine", rekao je Bah.

Na njegove reči oštro je reagovala atraktivna ruskinja Stepanova, koja od početka rata u Ukrajini otvoreno podržava svoju zemlju i predsednika Putina.

"Obećavam vam gospodine Bah da ću trenirati tri puta napornije i da ćete vi, niko drugi, uručiti medalju na nekom budućem takmičenju. Ne znam za vas, želim da osetim to zadovoljstvo, da vam vidim facu dok to radite", poručila je Ruskinja.

Podsetimo, Veronika je podigla veliku buru u svetskoj javnosti kada je nedugo nakon napada Rusije na Ukrajinu objavila fotografiju sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track