05:35

ŽIVOT ADRIANE VILAGOŠ ZA HOLIVUDSKI FILM! Oglasila se majka nakon osvojene medalje: Veliki ciljevi pred mladom altetičarkom

KURIR Televizija

ŽIVOT ADRIANE VILAGOŠ ZA HOLIVUDSKI FILM! Oglasila se majka nakon osvojene medalje: Veliki ciljevi pred mladom altetičarkom

Ostali sportovi -

Adriana Vilagoš i Anglelina Topić donele su našoj zemlji još dve medalje od ukupno četiri na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u Minhenu, a ovakvi uspesi obećavaju početak blistave karijere dve mlade sportistkinje.

Milan Rašević, urednik u Kuriru gostovao je u jutarnjem programu Kurir televizije, gde je otkrio detalje iz života mlade Adriane Vilagoš, koji su ravni nekom holivudskom filmu.

- Može da se napravi holivudski film o Adriani Vilagoš, nesuđenoj rukometašici koja se sa svojom majkom upustila u treniranje bacanja koplja. Nijedna od njih dve u počecima ništa nije znala o toj disciplini. Majka se toliko odricala, sama je završila trenersku školu, gledala na internetu kako se to radi i na prvom seniorskom takmičenju, srebrna medalja - kaže Milan Rašević urednik u Kuriru.

Milan Rašević, Đere Vilagoš
foto: Kurir televizija

Đerđi Vilagoš, majka mlade atletičarke, uključila se u program Kurir televizije, gde je otkrila dalje planove svoje ćerke.

- Bilo je teško, počele smo od nule. Sve smo zajedno učile, puno smo se trudile da naučimo tehniku, a tako su krenuli i rezultati. Na početku finala u Minhenu bila je jako loša, ali je dobila samopouzdanje i bivala sve bolja i bolja. Nakon što je odmaklo takmičenje, počela je da baca na onom nivou na koji smo je navikli i u zadnjem hicu uspela je da uzme medalju - kaže Đerđi Vilagoš.

Milan Rašević, Đere Vilagoš
foto: Kurir televizija

Ona je dodala da je očekuje rivalstvo Adrijane Vilagoš i Grkinje Eline Cengo u narednom periodu.

- Što se daljeg takmičenja tiče, cilj nam je da učestvujemo na svetskom prvenstvu u Budimpešti sledeće godine i na Ol u Parizu - rekla je Vilagoš.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track