SKANDAL, TITULU PRVAKA SVETA U ŠAHU ODLUČILO SEKSUALNO POMAGALO IZ ANUSA: Karlsen predao meč i optužio Amerikanca
Foto: EPA/ OLAF KRAAK, Printscreen/Youtube

ovo je pakao

SKANDAL, TITULU PRVAKA SVETA U ŠAHU ODLUČILO SEKSUALNO POMAGALO IZ ANUSA: Karlsen predao meč i optužio Amerikanca

Ostali sportovi -

Neverovatne vesti dolaze iz sveta šaha i to sa najviše instance. Aktuleni svetski šampion Magnus Karlsen predao je onlajn partiju Hansu Nimanu nakon što je povukao samo jedan potez.

Magnus Karlsen
foto: Profimedia

Norvežanin je ovim ponovo pokrenuo kontroverznu svađu sa Amerikancem, sa kojim nije u dobrim odnosima duži period. Magnus Karlsen je optužio Hansa Nimana da je varao u njihovom meču koji je održan 5. septembra u Sent Luisu. Zato je odlučio da preda duel 19. septembra.

Amerikanac Hans Niman optužen je da je u šahovskom finalu, ni manje, ni više, varao uz pomoć seksulanog pomagala koje mu se nalazilo u anusu!? I dalje je sve na nivou spekulacija, niko ne izlazi sa izjavama u javnost, sve se svodi na razne izvore i priče sa mnogih foruma, bez utemeljenja, barem za sada.

Hans Niman
foto: Printskrin/Jutjub

Magnus Karlsen je na svom tviter nalogu ostavio samo zagonetnu poruku, uz video fudbalskog trenera Žozea Murinja sa porukom - Zaista više volim da ništa ne kažem, ako progovorim, imaću probleme, velike probleme, a ja ne želim da imam probleme.

- Povukao sam se sa turnira. Uvek sam uživao da igram u Sent Luisu, nadam se da ću se vratiti u budućnosti.

Potom je klupko počelo da se odmotava. Usledile su spekulacije vezane za Hansa Nimana, tačnije njegove suspenzije sa većine turnira. Prema tim spekulacijama, američki šahista u anusu ima seksulano pomagalo, pomoću kojeg putem vibracija dobija instrukcije iz daljine koje poteze treba da povuče.

Sam Hans Niman na ove spekulacije da u anusu ima seksualno pomagalo, odnosno čip koji mu omogoćava da vara rivale kaže:

- Znam da sam čist. Ako žele da se potpuno skinem, uradiću to, baš me briga!

Sergej Karjakin
foto: EPA

Početkom godine, tačnije posle specijalne vojne intervencije Rusije u Ukrajini, sa spiska kandidata koji su slovili za glavnog rivala Magnusu Karlsenu izbrisan je Sergej Karjakin. Ruski šahista je čak dobijao i pretnje smrću na društvenim mrežama, pošto je otvoreno podržao predsednika svoje zemlje Vladimira Putina.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track