AKO ĆETE DA KAŽEM NEŠTO PAMETNIJE - SAČEKAJTE! Hit obraćanje najbolje na svetu! Tijana Bošković: Retko ko može nešto ovako
Foto: Nenad Kostić

CARICA

AKO ĆETE DA KAŽEM NEŠTO PAMETNIJE - SAČEKAJTE! Hit obraćanje najbolje na svetu! Tijana Bošković: Retko ko može nešto ovako

Ostali sportovi -

Granice za Tijanu Bošković, čini se - ne postoje. Sa 25 godina je ostvarila nestvarne uspehe i tek će da ih ređa.

Tijana je potpuno zasluženo i očekivano osvojila MVP nagradu na Svetskom prvenstvu, a nakon dolaska u Srbiju imala je zanimljiv momenat prilikom obraćanja javnosti.

Odbojkašice su posle 12 sati sletele na aerodrom u Beogradu i odmah se uputile na zakazanu konferenciju za medije.

"Ja i dalje nisam svesna šta smo uradile. Biće potrebno vreme kako bih rekla nešto pametnije. Čast je i privilegija biti deo ovakvog tima, retko ko može nešto ovako. Igrale smo timski i bile sve kao jedna. Nadam se da ćemo se opet ovde videti što pre", rekla je najkorisnija odbojkašica Svetskog prvenstva.

Odbojkašice, Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije, Tijana Bošković
foto: Nenad Kostić

Osim Tijane Bošković, govorila je i Bojana Drča, najbolja tehničarka Svetskog prvenstva.

"Utisci se još uvek nisu slegli. Odbraniti svetsko zlato nije bilo lako. Veovale smo i uspele smo. 12 utakmica 12 poeba, hvala svim devojkama i hvala vama što ste nas podržavali. Nadam se da ćemo nastaviti tako", poručila je Drča.

Odbojkašice, Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije, Bojana Drča
foto: Nenad Kostić

A, selektor Danijele Santareli, obratio se na italijanskom jeziku.

"Ovo zlato je rezultat petomesečnog rada celog našeg tima. Sve igračice su se dosta trudile, dosta su znoja prolile i bilo je dosta požrtvovanja. Ovaj rezultat je proivod svega toga i ja im zaista u tom smislu dugujem mnogo", poručio je Santareli i dodao:

Odbojkašice, Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije, Danijele Santareli
foto: Nenad Kostić

"Želim da se zahvalim i stručnom štabu na svemu što su uradili za mene. Kada sam dolazio na mesto selektora imao sam san i nadu da možemo da uradimo nešto veliko, i sad se san ostvario. Presrećni smo zbog rezultata koji smo ostavrili, ali verujem da je i cela javnost u Srbiji oduševljena ovim našim rezultatom".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track