ZVEZDA U USPONU NAĐENA MRTVA NA PODU NOĆNOG KLUBA U BARSELONI: Isplivala fotka nastala par sati pre smrti! Otkriveno kako je umro
Foto: Printscreen Instagram

ZVEZDA U USPONU NAĐENA MRTVA NA PODU NOĆNOG KLUBA U BARSELONI: Isplivala fotka nastala par sati pre smrti! Otkriveno kako je umro

Ostali sportovi -

Ragbi zvezda iz Australije Lijam Hempson (24) nađen je mrtav u noćnom klubu u Barseloni, nakon 30 sati potrage.

Ragbista je nestao u Španiji gde je boravio sa Ej Džej Brimsonom, Džordanom Rikijem i Džesijem Arharsom, a njegov nestanak je objavio Brimson na društvenim mrežama i javio je da ga niko nije video od 4.30 ujutru.

Tada je poslednji put primećen na plesnom podijumu noćnog kluba "Sala Apolo". Sada se pojavila zastrašujuća poslednja fotografija zvezde u usponu u prepunom španskom noćnom klubu. Na fotografiji, koja je nastala samo nekoliko sati pre nego što je misteriozno preminuo, Hempson je nasmejan.

Popularni igrač Redklif Delfinsa uhvaćen je na fotografiji u klubu Sala Apolo u Barseloni.

Zvezda Bronkosa Džordan Riki, koji je letovao sa Hempsonom, na fotografiji je u beloj majici i ljubi nepoznatu devojku u obraz.

Levo od njih je Lijam, sa širokim osmehom i nosi jednu od svojih omiljenih kapa.

Podsetimo, ragbistu je osoblje kluba pronašlo mrtvog na podu u delu kluba nakon što je, kako pišu strani mediji, slučajno pao sa 10 metara visine.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram

"Policajci su identifikovali mladića. U ovoj fazi sve ukazuje na to da je smrt nesrećna i rezultat pada sa visine od oko 10 metara. Nemam informacije o tome kada je prijavljen nestanak osim činjenice da je to nedavno - rekao je policijski portparol u Barseloni.

Lajam Hempson inače nastupa za Redklif iz Kvinslenda i prethodnih nekoliko nedelja boravio je u Evropi i "punio baterije" za novu sezonu, ali se putovanje završilo tragično. Za sada nije poznato da li je Hempson možda izvršio i samoubistvo, što će utvrditi dalja policijska istraga.

(Kurir.rs/Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track