PUCAO U PEDOFILA KOJI MU JE ZLOSTAVLJAO SINA, SAD JE PUŠTEN IZ ZATVORA! Uzeo pravdu u svoje ruke, evo šta je epilog OVE DRAME
Foto: Profimedia

platio kauciju

PUCAO U PEDOFILA KOJI MU JE ZLOSTAVLJAO SINA, SAD JE PUŠTEN IZ ZATVORA! Uzeo pravdu u svoje ruke, evo šta je epilog OVE DRAME

Ostali sportovi -

Bivši MMA borac Kain Velaskez pušten je na slobodu uz kauciju od milion dolara!

Nakon osam meseci koje je proveo iza rešetaka zbog pokušaja ubistva pedofila koji mu je zlostavljao maloletnog sina, Velaskez je pušten da se brani sa slobode.

MMA borac će morati strogo da poštuje određena pravila. Nosiće nanogicu, moraće redovno da ide na savetovanje, a dobio je i strogu zabranu prilaska Hariju Gularteu, čoveku koji je navodno zlosatavljao njegovog 14-godišnjeg sina.

Podsetimo, Velaskez je u februaru ove godine automobilom jurio Gulartea. Pucao je iz auta prema njemu i ranio Harijevog očuha koji je bio pored njega.

Uzeo je pravdu u svoje ruke, jer je čovek koji je navodno zlostavljao njegovog sina ostao na slobodi.

MMA zajednica je čvrsto stala uz poznatog borca. Njegove brojne kolege pozdravile su odluku suda.

"Ne morate deliti moje mišljenje, ali ovo je verovatno najbolja stvar koja se dogodila u poslednje vreme. Kain će verovatno opet biti u zatvoru, ali sada bar presudu može čekati uz porodicu. Ako pedofil može slobodno da šeta, to mora i Kain" napisao je borac Damien Braun.

MMA legenda uočava se sa brojnim optužbama, među kojima je i pokušaj ubistva, a preti mu kazna od 20 godina do doživotnog zatvora.

Bivši UFC šampion karijeru je završio sa skorom 14-3.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track