CEO SVET U ŠOKU! GLEDATE U BUDUĆEG NAJBOLJEG SPORTISTU SVETA: Bukvalno je nezaustavljiv, ovako izgleda a još je u OSNOVNOJ ŠKOLI
Foto: Instagram Printscreen

DA LI JE MOGUĆE?

CEO SVET U ŠOKU! GLEDATE U BUDUĆEG NAJBOLJEG SPORTISTU SVETA: Bukvalno je nezaustavljiv, ovako izgleda a još je u OSNOVNOJ ŠKOLI

Ostali sportovi -

Potpuni šok i neverica su najčešći osećaji koji se javljaju kod ljudi koji vide fotografije i snimke sportiste i čuju da se zapravo radi o dečaku koji ima tek 12 godina.

Džeremaja Džonson je nedavno osvojio MVP trofej, odnosno nagradu namenjenu najkorisnijem igraču na Nacionalnom prvenstvu za igrače mlađe od 12 godina.

Takvi turniri nisu novost, slični se održavaju u svim državama i svim sportovima, međutim, Džeremaja, snimci i slike na kojima se nalazi preko društvenih mreža su obišli čitav svet.

Pogledajte dečaka od 12 godina:

Džeremaja Džonson
foto: Instagram Printscreen

Kako mladi sportista ima brkove, tetovaže i građu koja svakako ne odaje utisak dvanaestogodišnjaka, mnogi ne veruju da se zaista radi o dečaku rođenom 2010. godine.Pogledajte i sami procenite da li Džeremaja Džonson izgleda kao neko ko stvarno ima 12 godina i ide u osnovnu školu!

"Njegova deca imaju 12 godina", "nema 12 godina sigurno, ima tetovažu na desnoj ruci", "12 godina, sa brkovima i tetovažama? Ne bih rekao", "znači, ubeđujete me da je ovaj dečko rođen 2010. godine?", "ušao je u portal i odlučio da se vrati u U12 fudbal i krene ponovo odatle", Kakav će da bude sa 18? Realno, najbolji sportista sveta (smeh), samo su neki od komentara.

Inače, Džeremaja redovno na nalogu na društvenoj mreži Instagram objavljuje snimke sa utakmica gde se vidi koliko je fizički dominantan u odnosu na rivale.

Mladi protivnici se često "nakače" na njegova leđa, ali nekada ni tako ne mogu da ga zaustave.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track