KOMIČNO NAMEŠTANJE MEČA SINU ČEČENSKOG VOĐE: Smejurija kako je Kadirov stigao do pobede VIDEO
Foto: Screenshot

Hit scena

KOMIČNO NAMEŠTANJE MEČA SINU ČEČENSKOG VOĐE: Smejurija kako je Kadirov stigao do pobede VIDEO

Ostali sportovi -

Sin čečenskog vođe Ramzana Kadirova, 16-godišnji Ali, pobedio je u svom debitantskom MMA meču protiv nepoznatog borca Islama Akbarova.

Ovaj nesrećni momak jednostavno nije imao šanse za trijumf jer se sinu velikog vođe nameštala pobeda. Ali Kadirov je pobedio prekidom nakon tri minuta borbe.

Da je borba nameštena bilo je jasno od prvog minuta. Kadirov je imao inicijativu u borbi, ali nesrećni rival teško da je od straha smeo da uzvrati.

Na kraju je sudija borbu prekinuo nakon serije slabašnih udaraca Kadirova. Smatrao je da Akbarov teško podnosi udarce i ovaj prekid je definitivno jedan od najbizarnijih ikad.

Tako je sin velikog vođe MMA karijeru počeo pobedom, a treba istaći da mu je u uglu bila itekako poznata ličnost - UFC zvezda Kamzat Himaev. Ovaj sjajni borac odavno se udružio s porodicom Kadirov. Vođa mu je bio i kum na venčanju te ga redovno obasipa poklonima.

Čečenski vođa Ramzan Kadirov veliki je ljubitelj MMA sporta. I sam je trenirao mešovite borilačke veštine i tu je ljubav preneo na sinove. Ali se odlučio na MMA, dok je drugi sin Adam bokser u pokušaju, te mu se kao i bratu nameštaju mečevi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track