"UTAKMICA SE IGRA 60 MINUTA" Đerona razočaran posle poraza od Norveške: Odbrana je bila loša, ali je problem u napadu bio veći
Foto: EPA/Zbigniew Meissner

RUKOMET

"UTAKMICA SE IGRA 60 MINUTA" Đerona razočaran posle poraza od Norveške: Odbrana je bila loša, ali je problem u napadu bio veći

Ostali sportovi -

Trener rukometne reprezentacije Srbije Toni Đerona izjavio je posle poraza od Norveške da njegova ekipa nije našla način da odgovori na intezitet igre protivnika u drugom poluvremenu.

"Znali smo da će norveški tim podići intenzitet u drugom poluvremenu, kao što su to učinili i protiv Holandije. Nismo našli način da odgovorimo na taj intenzitet, odbrana je bila loša, ali je problem u napadu bio veći", izjavio je Đerona, a preneo RSS.

Srbija je poražena od Norveške sa 28:31, u meču prvog kola druge faze Grupe 3 na Svetskom prvenstvu.

Srbija
foto: Gerhard Koffler / imago sportfotodienst / Profimedia

"Izgubili smo mnogo lopti u prvih 15 minuta i nismo uspeli da se vratimo. Utakmica se igra 60 minuta, protiv timova poput Norveške ne može da se pobedi ako odigraš dobrih 30-40 minuta. Analiziraćemo ovaj meč, probaćemo da izvučemo pouke i učimo iz sopstvenih grešaka", dodao je Đerona.

Srbija je na četvrtom mestu u grupi sa dva boda.

"Veliki cilj je da se vratimo posle ovakvog poraza, da odigramo što bolje sve preostale utakmice. Nada postoji, pratićemo rezultate drugih timova, ali ključno je da moramo biti na 100 odsto svojih mogućnosti protiv Holandije i Argentine", rekao je Đerona.

U drugom kolu druge faze Srbija će igrati protiv Argentine.

(Kurir sport/RSS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track