HRVATI SU TAKVI, ZNAJU KAKO DA IGRAJU, PA SE IZVINJAVAJU: Danski rukometaš koga su svi napali, rekao surovu istinu o KOMŠIJAMA
Foto: Printscreen

odbio ruku pomirenja s razlogom

HRVATI SU TAKVI, ZNAJU KAKO DA IGRAJU, PA SE IZVINJAVAJU: Danski rukometaš koga su svi napali, rekao surovu istinu o KOMŠIJAMA

Ostali sportovi -

Danski rukometaš Matjias Gidsel našao se na udaru hrvatske sportske javnosti, jer posle jednog duela, u meču između Danske i Hrvatske (32:32) na SP, nije želeo da prihvati ispruženu ruku Domagoja Duvnjaka.

Matijas Gidsel
foto: IHF

U osudi postupka Danca prednjačio je nekadašnji rukometni trener Zagreba i legenda srpskog rukometa Veselin Vujović, koji nije birao reči kada je govorio o rukometašu iz Danske.

Valja istaći da start Domagoja Duvnjaka na Matijasa Gidsela nije bio nimalo nežan, čak je bio toliko ozbiljan da je danac mogao da bude i teže povređen. Na svu sreću prošao je dobro i uprkos velikom bolu nastavio meč.

Posle utakmice Matijas Gidsel poručio je da je već navikao na takve poteze od strane Domagoja Duvnjaka.

U razgovoru za danske medije je pojasnio zašto nije prihvatio Duvnjakovo izvinjenje.

- I kad mi je to uradio u prvenstvu, takođe je bilo veoma mnogo izvinjavanja posle svega. Oni su takvi. Znaju vrlo dobro da ovako moraju da igraju protiv nas, a onda se nakon utakmice žele izvinjavati i nama i sudijaama - rekao je Gidsel za danski BT.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track