STAVIO JE TETOVAŽU "Z" NA VRAT I OPASNO NALJUTIO AMERIKANCE: Poznati MMA borac koji živi u Rusiji odriče se pasoša SAD?!
Foto: Printskrin

napravio problem

STAVIO JE TETOVAŽU "Z" NA VRAT I OPASNO NALJUTIO AMERIKANCE: Poznati MMA borac koji živi u Rusiji odriče se pasoša SAD?!

Ostali sportovi -

Nekadašnji MMA borac Džef Monson otkrio je da se sreće sa ozbiljnim pretnjama i uvredama iz rodne Amerike, nakon što je istetovirao slovo "Z" na vratu.

Džef Monson
foto: Printskrin/Instagram

Džef Monson (52), popularni Sneško, vlasnik je crnog pojasa u brazilskoj džiju-džici, a stigao je i do UFC.

- Otkad sam stavio novu tetovažu, uglavnom sam suočen sa nerazumevanjem. Važno je biti u stanju da tumačite činjenice, donosite zaključke i prilagođavate se novim situacijama. Pronašavši takvo znanje, može se doći do sreće i slobode. Nažalost, mnogi Amerikanci ne znaju istinu o Rusiji, Ukrajini i drugim stvarima - rekao je Džef Monson za rusku TV stanicu "Mač".

Džef Monson
foto: Printskrin/Instagram

Džef Monson je otkrio da je trenutno u procesu odricanja od pasoša SAD.

- Imam troje dece tamo. To je sve. A, ovde je moj tim, ovde sam 20 godina, ovde je moj život, moji prijatelji.... Volim Ruse i Rusiju. Istina, nisam bio u Americi više od godinu dana. Naravno da bih otišao da je moguće. Ali sada je to izuzetno teško zbog situacije u Ukrajini. Ne slažem se sa politikom SAD. Mešaju se u poslove drugih zemalja, ljudi pate zbog njih. Na proleće ću imati samo ruski pasoš - istakao je Monson.

Džef Monson, ruski pasoš
foto: Profimedia

Ovaj fajter rodom iz Minesote, koji već nekoliko godina živi u Moskvi, dospeo je u žižu svetske javnosti krajem jula 2022, kada je objavio video u kojem podseća ljude u SAD i Evropi na civilne žrtve iz Donbasa od 2014. godine.

Džef Monson se ženio tri puta. Iz prvog braka ima dvoje dece, ćerku Mihaelu (31) i sina Džoša (28). Iz braka sa Danijelom Dagan ima ćerku Vilou koja sada ima 14 godina. U Rusiji se oženio po treći put, sa Jevgenijom, koja je i njegov portparol. Iz tog braka ima četvorogodišnju ćerkicu Jeseniju, a pre dva dana njih dvoje su dobili još jednu naslednicu - Naomi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track