ZBOG UBISTVA ZAVRŠIO U ZATVORU, GDE SLUŽI RUSKOJ MAFIJI! Bivši bokser uteruje dugove iza rešetaka: UNAKAZIO 8 zatvorenika (VIDEO)
Foto: Printscreen

novi posao

ZBOG UBISTVA ZAVRŠIO U ZATVORU, GDE SLUŽI RUSKOJ MAFIJI! Bivši bokser uteruje dugove iza rešetaka: UNAKAZIO 8 zatvorenika (VIDEO)

Ostali sportovi -

Bivši ruski profesionalni bokser, Ruslan Jakubov, radi kao "izvršitelj" ruske mafijaške bande u zatvoru.

Jakubov je nekoliko godina bio profesionalni bokser u Rusiji, međutim, zbog ubistva iz nehata i nanošenja teške povrede mozga završio je iza rešetaka - osuđen je na osam godina zatvora.

Tamo je ubrzo našao novi "posao", počeo je da naplaćuje dugove za rusku mafiju i važi za jednog od najbrutalnijih "izvršitelja".

Naime, među zatvorenicima se nalaze ljudi koji duguju ogroman novac i mafija je našla način da dođe do njega. Ponudili su im dva izbora - da vrate kompletan zajam ili da izađu na crtu Ruslanu.

Navodno, rečeno im je da ako savladaju Jakubova njihov dug će biti izbrisan, a ukoliko izađu na borbu i izgube otpisaće im 50 posto duga, prenosi "Fight World".

Mnogi su u tome videli sjajnu priliku da reše problem, ali nisu ni slutili da je novi "izvršitelj" profesionalni bokser.

Čak osmorica zatvorenika rešila su da se bore protiv Jakubova i to je bila jedna od najgorih odluka koje su ikada doneli. Jednostavno, nisu imali šanse... Ruski bokser ih je brutalno pretukao.

Na snimku koji već duže vreme kruži društvenim mrežama može se videti kako Jakubov brutalno prebija jednog zatvorenika. Nokautirao ga je i nemilosrdno udarao nakon što se srušio na pod. Drugi se skupio i vrištao od bolova nakon brutalnih udaraca koje je primio, ali to nije potreslo Jakubova koji je nastavio svirepo da ga udara.

Kurir sport/Fightworld.net

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track