CELA ZEMLJA ČEKA NJEGOVU ODLUKU, EVO KAKO ĆE DA JE SAOPŠTI! Među najboljima je u svom sportu, sada je POTPUNO ŠOKIRAO javnost!
Foto: Stacy Revere / Getty images / Profimedia

KAKAV LUDAK!

CELA ZEMLJA ČEKA NJEGOVU ODLUKU, EVO KAKO ĆE DA JE SAOPŠTI! Među najboljima je u svom sportu, sada je POTPUNO ŠOKIRAO javnost!

Ostali sportovi -

Kontroverzni kvoterbek Grin Beja, Aron Rodžers (40), podigao je čitavu Ameriku na noge.

Iskusni igrač američkog fudbala koji je 2011. godine bio šampion NFL-a i koji je četvorostruki osvajač MVP trofeja u ovoj ligi, doneo je odluku o sledećem koraku u karijeri.

Ljubitelji američkog fudbala u Americi, kojih ima zaista mnogo, jedva čekaju da čuju šta je Rodžers odlučio, a za to će morati da čekaju novu epizodu jednog popularnog podkasta koji vodi Pet Mekafi.

Zvuči neverovatno, ali javnost će o budućnosti ovog veterana saznati preko podkasta.

Jasno je samo da su pred njim tri opcije:

  1. Ostanak u Grin Beju
  2. Promena tima
  3. Odlazak u penziju

O završetku Rodžersove karijere se puno priča u poslednje vreme, međutim, dosta je i onih koji ističu da bi se kvoterbek odlaskom u penziju odrekao 60 miliona dolara i dovode u pitanje njegovu spremnost da to uradi.

Inače, Rodžers je nedavno postao jedan od najkontroverznijih sportista u SAD, pošto je otkrio da žvaće biljku ajahuasku koja mu je promenila život.

Rodžers je poručio da je uz ovu biljku proširio vidike, povezao se sa precima i zavoleo sebe. Supstanca koja se nalazi u biljci, a koja izaziva "psihodeliju" je "dimetilitriptamin".

"Mislim da postoji toliko mitova i glasina o tome... Postoji strah oko nje, da li ćete se us*ati, da li ćete povraćati? Iskustvo može da bude negativno, ali sa druge strane možete da osetite ljubav prema sebi i isceljenje. Za mene je to jedno od osnovnih načela mentalnog zdravlja, da volite sebe. To je ono što je ajahuaska učinila za mene, pomogla mi je da se zavolim. Samo u tom stanju sam sposoban da bezuslovno volim i druge", ispričao je nedavno Rodžers.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track