ŽOK RADNIČKI PONOVO U SUPERLIGI: Igračice sa Crvenog krsta posle sedam godina iz najnižeg ranga stigle do najvišeg
Foto: ŽOK Radnički

Povratak

ŽOK RADNIČKI PONOVO U SUPERLIGI: Igračice sa Crvenog krsta posle sedam godina iz najnižeg ranga stigle do najvišeg

Ostali sportovi -

Jedan od naših najstarijih ženskih odbojkaških klubova vraća se na mesto koje mu pripada.

Ženski odbojkaški klub Radnički sa Crvenog Krsta ponovo je član BPŠ SUPERLIGE Srbije.

Sedam godina je bilo potrebno ovom klubu i novom rukovodstvu da se iz poslednjeg ranga takmičenja i istorijski najslabijeg mesta vrate u društvo najboljih klubova Srbije.

U trenucima kada je ŽOK Radnički sa Crvenog Krsta bio pred gašenjem, kormilo kluba preuzima Uroš Bogdanović, Magistar organizacionih nauka i dugogodišnji sportski radnik koji sa svojim saradnicima stvara dugoročni plan za oporavak kluba koji je ostvaren po svakoj tački.

Radnički, Odbojkašice, odbojka, Crveni krst
foto: ŽOK Radnički

Danas ovaj klub ima preko 700 devojčica u najrazličitijim uzrastima sa kojima rade najkvalitetniji treneri. Plan kluba je da do kraja sledeće godine mlađe kategorije kluba broje preko 1000 devojčica po čemu bi Radnički bio apsolutni rekorder u ženskoj odbojci u Srbiji.

Radnički je u ovu sezonu ušao sa najmlađim timom u ligi, sa prosekom od 18,5 godina, koje sa klupe predvodi jedan od najtalentovanijih trenera u Srbiji Nikola Milosavljević sa svojim stručnim štabom.

Igračice koje su izborile ulazak u Super ligu su:

Simić Jovana - kapiten Manasijević Mila Popić Katarina Radmilović Anja Radmilović Tamara Safian Daria Petrović Bojana Aleksandrić Aleksandra Grbić Ina Katić Maša Krstić Natalija Mirković Anita Miščević Katarina Ostojić Maja Tulimirović Tamara Šarenac Nina

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track