MINISTAR GAJIĆ UGOSTIO DELEGACIJU SA ZLATIBORA! Novaković: Razgovarali smo o unapređenju saradnje, razvoju sportskog turizma...
Foto: Privatna arhiva

sastanak

MINISTAR GAJIĆ UGOSTIO DELEGACIJU SA ZLATIBORA! Novaković: Razgovarali smo o unapređenju saradnje, razvoju sportskog turizma...

Ostali sportovi -

Planina Zlatibor je već godinama mesto gde se pripremaju naši najbolji klubovi u raznim sportovima. Veliki broj otvorenih terena, kao i velelepna dvorana TRK Zlatibor, kao i nadmorska visina, garancija su za sjajne pripreme.

Ipak, čelni ljudi opštine Čajetina, imaju još puno planova i ideja, a njih su predočili i na prijemu u Beogradu, ministru sporta Zoranu Gajiću.

Ministar je primio u svom kabinetu Milana Stamatovića predsednika opštine Čajetina i Nikolu Novakovića, direktora TRK Zlatibor.

- Razgovarali smo o unapređenju saradnje, proširenju i razvoju sportske infrastrukture i razvoju sportskog turizma na ovoj opštini. Zlatibor nudi sve uslove za pripreme vrhunskih ekipa. Crvena zvezda i Partizan sa svojim seniorskim ekipa, u raznim sportovima česti su gosti kod nas. Ove godine imali smo i košarkaške i fudbalske timove iz Francuske, Emirata, Švedske, Islanda, Irana i Kazahstana. Uz seniore, veliki broj klubova šalju svoje klince na kampove, koje posećuju vrhunski sportisti - rekao je Novaković i dodao:

Zlatibor
foto: Privatna arhiva

- Na kampovima smo imali rukomet, softbol, boks, moto trke, odbojku. A da smo sjajni organizatori sportskih dešavanja govori i već nekoliko održanih turnira ABA dva košarkaške regionalne lige, kao i puno fudbalskih turnira. Predsednik opštine Stamatović ima sjajnu viziju i sledi još puno iznenađenja kada su novi tereni u pitanju, kao i sređivanje kompleksa oko dvorane - istakao je Nikola Novaković.

Sastanku su prisustvovali i državni sekretar Marko Kešelj, posebni savetnik Dejan Bojović i šef kabineta Jovan Knežević.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track