PETAK - DAN ZA FUTSAL! Nastavlja se prvoligaški karavan: Derbi u Novom Pazaru, šampion ima zicer, FON Banjica na VRUĆEM gostovanju
Foto: FOTO: Oliver Đorđević

magična igra na petoparcu

PETAK - DAN ZA FUTSAL! Nastavlja se prvoligaški karavan: Derbi u Novom Pazaru, šampion ima zicer, FON Banjica na VRUĆEM gostovanju

Ostali sportovi -

Utakmicama drugog kola nastavlja se takmičenje u Prvoj futsal ligi Srbije.

Čak četiri utakmice odigraće se u petak 08. septembra, dok je jedan meč na programu dan kasnije. Evo i svih parova:

Petak, 08. septembar:

19.00 Novi Pazar - Vranje (Hala Pendik, Novi Pazar)

19.00 Palež - FON Banjica (SRC Obrenovac)

19.30 SAS - Novi Sad (Kristalna dvorana, Zrenjanin)

20.15 Ivanjica - Loznica Grad (Hala Crnjevo, Ivanjica)

Subota, 09. septembar:

21.00 Ekonomac - Vinter Sport (SC Jezero, Kragujevac)

U prvom kolu domaće ekipe bile su maksimalne, te su pobede ostvarili Vranje, Vinter Sport, FON Banjica, Novi Pazar i Loznica Grad, a u ovoj rundi očekuju nas nova velika uzbuđenja.

KMF FON Banjica, KMF Novi Sad
foto: FOTO: Oliver Đorđević

Derbi meč odigraće Novi Pazar, koji je posle Perića, Kocića, Vukadinovića i Kostića u svoje redove vratio i reprezentativca Ninoslava Aleksića, ali i golmana Vladana Koljajića. Vranjanci su u prvom kolu pokazali da imaju šampionske ambicije i videćemo kako će se snaći u hali Pendik.

FON Banjica ide na vruće gostovanje Paležu koji na ovom meču neće moći da računa na snažnog Nemanju Jevtića koji je isključen u porazu od Vinter Sporta u Nišu (0:2).

- Svesni smo da idemo na jedno od najtežih gostovanja u ligi. Igramo protiv jako nezgodne ekipe koja, nošena sjajnom atmosferom sa tribina, uvek daje svoj maksimum. Ipak, verujemo u svoje igrače! Uz dobar pristup nadamo se da možemo doći do nova tri boda - istakao je za naš portal pomoćni trener FON Banjice, Nikola Radulović.

KMF FON Banjica
foto: FOTO: Oliver Đorđević

Obrenovčani su poznati kao ekipa koja bolje igra u svojoj hali, ali im na noge dolazi jedan od najkvalitetnijih sastava prvoligaškog karavana i nema sumnje da nas očekuje odlična utakmica koja će imati i humanitarni karakter jer će sav prihod od prodaje ulaznica biti namenjen Ognjenu Bojkoviću.

Šampion Loznica Grad na papiru ima zicer u Ivanjici, SAS i Novi Sad tražiće prve bodove u međusobnom okršaju, dok će nekadašnji višestruki šampion Ekonomac dočekati niški Vinter Sport.

Evo kako trenutno izgleda tabela Prve futsal lige Srbije:

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track