GDE SU ODBOJKAŠICE I IVANA VULETA? ZAŠTO NISU BILE NA BALKONU? Cela Srbija se pita, a evo šta je odgovor i prava istina!
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

DOČEK

GDE SU ODBOJKAŠICE I IVANA VULETA? ZAŠTO NISU BILE NA BALKONU? Cela Srbija se pita, a evo šta je odgovor i prava istina!

Ostali sportovi -

Košarkaši Srbije, zajedno sa basketašima i Novakom Đokovićem, izašli su na čuveni balkon Skupštine grada Beograda, a mnogo je onih koji veruju da je na njemu trebalo da bude mesta i za odbojkašice, kao i Ivanu Vuletu.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije borila se do samog kraja za zlato na Evropskom prvenstvu, ali je 3. septembra u finalnom meču poražena od Turske u pet setova.

Srebrna medalja veliki je uspeh, pa se širom Srbije postavlja pitanje, zbog čega odbojkašice nisu izašle na balkon zajedno sa košarkašima, basketašima i Novakom.

Takođe, mnogi smatraju da je i Ivana Vuleta zaslužila da se nađe na istom mestu. Vuleta je krajem avgusta osvojila zlato na Svetskom prvenstvu u Budimpešti oborivši pritom rekord Srbije na otvorenom.

1 / 9 Foto: Uroš Arsić Mondo

Odgovor na pitanje 'zašto odbojkašice i Ivana nisu bile na dočeku?' zapravo je jednostavan.

Odbojkašice se već nalaze u Kini gde će od 16. do 24. septembra igrati kvalifikacioni turnir za odlazak na Olimpijske igre u Parizu.

Ivana Vuleta je verovatno već otputovala u SAD, gde se 16. i 17 septembra održava završnica Dijamantske lige u Judžinu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track