SAJAM SPORTA NA BANJICI: Igre bez granica za mališane!
Foto: SSS

LEPA MANIFESTACIJA

SAJAM SPORTA NA BANJICI: Igre bez granica za mališane!

Ostali sportovi -

Ovog vikenda, pripremite se za događaj pun uzbuđenja jer stižu "Igre bez granica"! Ako ste u dobi između 9 i 12 godina i spremni ste za izazove, ovo je idealna prilika za vas.

Događaj će se održati u nedelju, 17. septembra, u 11h, na Banjačkim bazenima, lociranim u sportskom centru Voždovac. Ovo je prilika da testirate svoje veštine, hrabrost i timsku saradnju.

Ali to nije sve! Uz "Igre bez granica", organizacija "Aktivnija Srbija" takođe organizuje tradicionalni javni trening za odrasle i roditelje. Dakle, dok vaša deca uživaju u igrama, i vi možete biti aktivni i učestvovati u treningu!

SSS
foto: SSS

U organizaciji ovog događaja učestvuju "Lunch Pass" - organizacija posvećena poboljšanju učeničke ishrane, Sportski Savez Voždovac i Bazeni Banjica.

Bez obzira na to da li težite osvajanju vrhova ili istraživanju vodenih dubina, "Igre bez granica" nude izazove za svakog učesnika. Učestvujte u raznim disciplinama, upoznajte nove prijatelje i stvorite trajne uspomene.

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave i postanu deo ove nezaboravne avanture. Roditelji, dozvolite vašoj deci da iskuse ovaj jedinstveni događaj pod nadzorom našeg stručnog tima.

Čekamo vas na Banjačkim bazenima, u sportskom centru Voždovac. Budite spremni za akciju i donesite sa sobom puno pozitivne energije!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track