NE, NIJE ALEKSANDRA PRIJOVIĆ, ALI DOĐITE U ZAGREBAČKU ARENU! Hrvatski klub na URNEBESAN način poziva navijače na meč Lige šampiona
Foto: Nemanja Nikolić, Sanjin Strukic / Pixel Media / Profimedia

odličan marketing

NE, NIJE ALEKSANDRA PRIJOVIĆ, ALI DOĐITE U ZAGREBAČKU ARENU! Hrvatski klub na URNEBESAN način poziva navijače na meč Lige šampiona

Ostali sportovi -

Regionalna turneja "Od istoka do zapada" srpske pevačice Aleksandre Prijović privukla je mnogo pažnje i u Hrvatskoj, gde će početkom decembra biti održan niz koncerata, a ogromno interesovanje rešio je da iskoristi i zagrebački rukometni klub.

Fizioterapeut rukometnog kluba Zagreb šaljivom objavom na društvenim mrežama pozvao je navijače na narednu utakmicu u okviru Lige šampiona, aludirajući na to da Arena ne mora da bude puna samo zbog srpske pevačice, preneo je Mondo!

Uz napomenu da i sam sluša takvu muziku i da nema ništa protiv četiri koncerta Aleksandre Prijović, Damir Kajba pozvao je Zagrepčane na meč protiv danskog Alborga, u četvrtom kolu grupne faze Lige šampiona. Želja mu je da njegovi sugrađani u što većem broju ispune tribine, a ako ne može da bude puna hala, onda barem da se donji prsten dvorane dobro popuni!

"Četvrti po redu! Dođi u Arenu Zagreb. Ne, nije Aleksandra Prijović, nego RK Zagreb igra četvrtu po redu utakmicu Lige šampiona s HC Alborg, kojeg predvodi jedan od najboljih igrača sveta, Mikel Hansen. Ako može Aleksandra (protiv dotične nemam ništa i sam slušam takvu muziku) napuniti Arenu Zagreb za ozbiljnu lovu, da vidim možemo li besplatno napuniti barem donji prsten Arene, kako bismo pogurali naše momke da probaju da osvoje važne bodove. Za one neodlučne, čuo sam iz prve ruke da će Aleksandra biti na utakmici, pa je to prilika za fanove da se slikaju i uzmu autograme. Što bi rekao moj prijatelj Vedran Mioč, laku noć Hrvatska ili Rvacka, svejedno! Utakmica je u četvrtak 12.10. u 18.45 sati. Prvih 100 koji dođu imaju za nagradu osećaj da sport još nije umro.... Ulaznice besplatne!", napisao je u objavi fizioterapeut Damir Kajba.

Rukometaši Zagreba imaju pobedu i dva poraza nakon prva tri kola grupe A u Ligi šampiona, a trenutno zauzimaju šestu poziciju. To mesto bi ih, ukoliko ga sačuvaju, odvelo u narednu fazu takmičenja, što bi bio veoma dobar rezultat za hrvatski klub u kojem igra i srpski reprezentativac Miloš Kos.

Hrvatski predstavnik će imati još nekoliko pokušaja da napuni Arenu u Zagrebu pre nego što na tom mestu Aleksandra Prijović kroči na scenu. Srpska pevačica će nakon tri ogromna koncerta u Beogradu održati čak četiri nastupa u Zagrebu, a karte za koncerte koji su zakazani za prvi, drugi, treći i četvrti decembar "planule" su u rekordnom roku. Sa četiri uzastopna koncerta u zagrebačkog Areni Aleksandra je izjednačila "rekord" Dina Merlina, a nadmašila sve hrvatske izvođače koji su nastupali na istom mestu!

Kurir sport / Mondo

Bonus video:

01:41

ODMAN BUKARI VEĆ ZABORAVIO GOL SITIJU: Sada moramo da se okrenemo Partizanu! To je najvažnija utakmica za nas!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track